Male mace na poklon

mini_me

Iskusan
Poruka
6.119
HITNO! Dve mace traže dom! Pronađene na točku automobila, izlečene, očišćene, nahranjene, izvedene na pravi put i spremne za srećan život.

Klinac mi je alergičan pa ih moram udomiti što pre! Javite mi se ukoliko ih želite ili share da nam pomognete. Hvala!!

P.S. Ne bismo da ih razdvajamo. Važno je i znati da je lakše ako ih ima dve jer se igraju zajedno i prave društvo jedna drugoj, pa nećete morati stalno da ih zabavljate. I da, bata i seka su.

2dtd6jc.jpg

2j798o.jpg

2yv4da1.jpg

Nadam se da će se lepo udomiti, moj savet je da ih vakcinišete to nije bačena para, dobro za njih a i lakše se udome kasnije.
Te crne linije i tačkice na nosu i ako ima na drugim mestima na glavi dezinfikujte par puta aktivnim kiseonikom iz apoteke i nestaće polako, to su gljivice pa da se ne šire dalje.

Nema više gljivica, preporodile su se za ovo vreme, dlaka im se promenila, flafi su postale skroz. Trenutno su u kancelariji kod nas ali danas bi trebalo da ih nosimo čoveku koji ih jako želi ali je problem jedini što je on na glavnom putu, doduše selo je u pitanju pa nije TAKO GUST saobraćaj al opet, brine me to.To je u stvari jedina stvar koja me brine...Ali niko se nije javio tako da je to jedina opcija.

Back