Male investicije : ) ? predlozi . . .

TheGodfather33

Početnik
Poruka
2
Ok, vjerovatno da je ovdje vec bilo slicnih tema :D
Dakle, hajde malo da se igramo nagadjanja i gadjanja predlozima:p
Da recimo, pored svih mjesecnih troskova, komotno ti mjesecno ostane recimo 1000e , u sta bi covjek mogao i trebao da ulaze te pare, kako ne bi otisle u neke gluposti po diskotekama ili buticima ? :D
Znam da nisu neke pare, ali ja vjerujem da je moguce od 1000, mjesecno napraviti 1010 e :)

Hajde, bacajte predloge, imaju prednost oni sa ozbiljnim predlozima :D

Gde ti živiš da nekome ostane 1,000 € .Za tebe nisu neke pare 1000€ Treba da se vidi kako da rastegne familija 200-300 € do kraja meseca.Ko ima višak te pare njega treba uza zid ili si ti mislio kao kobajagi ima se višak pa hajd da zamislimo ,da se igramo malo .Tema je dobra ali za 10 -15 godina još da sačekaš.

Postoje knjige gde su iskazani razni poslovni projekti sa detaljnim racunicama.Inace,je vrlo pametno kada covek razmislja i radi u tom pravcu.Ja licno proizvodim nesto sto je dosta skupo i sto se prodaje bez problema godinama.Evo bas danas imam nadnicara koji radi i koga cu duze angazovati,jer za sada mi je ta proizvodnja mala,pa nastojim da je uvecam.Sirenje te proizvodnje moze da ide u beskraj,a ulaganja su dosta niska.
Proizvodnja prepelica se moze organizovati,maltene,na jednom stolu.Treba proveriti kako bi isla prodaja,mada meso i jaja mogu da se u dobroj meri potrose i u samom domacinstvu.
Treba nabaviti prirucnik koji sam napred pomenuo,pa da na Forumu pretresamo valjanost pojedinih poslovnih projekata.U onim oglasnim novinama se moze naci adresa za prirucnik sa vise stotina mogucih poslova.

Moze se brate,

Ovako, pocnes na Forexmarkt da trgujes ili sa akcijama, prve dve do tri godine racunaj da ces nekoliko puta pasti na 0. Ako to prezivis i nepadnes u veliku depresiju zbog emocija i budes spreman da se promenis, da bi bio disciplinovan onda racunaj
jedno 2 godine da ce ti trebati samo da opstanes negde na 0. Ako i to uspijes onda posle toga imas sansu da zaradjujes pare na berzima. A da, dnevno bi trebo jedno da radis 8 - 10 sati i da cucis pred computerom.

znaci posle mozes samo 100% da izgubis (1000 evra) a 10'000% i vise da dobijes.

To je jedna mogucnost, sa druge neznam.

A svi sto misle, da se moze brzom da obogati, takvih ce brzom postati sirotinja.

Pozdrav.

Otvoriti radnju za ugradjivanje solarnih kolektora na zgradama,jer ce struja znatno poskupeti u narednim godinama.
Zagrevanje prostorija se moze vrsiti i koriscenjem toplote koja se nalazi u zemlji(sistem ukopanih creva) i one koju ima bunarska voda.
Koji pojedinac bude pomagao ljudima da imaju jeftino grejanje trebalo bi da dobije pored zarade i odlikovanje od drzave.

Poslednja izmena:
Pa zar postoji jevtinija radna snaga nego kod nas.
Radiš probnih mesec dana ne dobijaš nikakvu naknadu pa dobiješ otkaz.
Radiš probnih 6 meseci ,ljudi se nadaju dobije stalni posao ,opet otkaz bez naknade
A ovi što rade za stalno ni ne dobijaju redovne plate a ti hoćeš da dovedeš jevtinu radnu snagu jevtinija nego Srpska ne postoji.

Azijati rade za mesecnu platu od 100 do 200 dolara.Ja sam imao na umu posao u poljoprivredi.
Kada vec nismo mogli da ih pobedimo,pridruzimo im se.Bolje je biti preduzetnik,akcionar,stedisa,zakupodavac ... nego najamni radnik.Do tog statusa se moze doci pamecu,istrajnoscu i stednjom,ali ne odmah i sada.

Poslednja izmena:
Ok, vjerovatno da je ovdje vec bilo slicnih tema :D
Dakle, hajde malo da se igramo nagadjanja i gadjanja predlozima:p
Da recimo, pored svih mjesecnih troskova, komotno ti mjesecno ostane recimo 1000e , u sta bi covjek mogao i trebao da ulaze te pare, kako ne bi otisle u neke gluposti po diskotekama ili buticima ? :D
Znam da nisu neke pare, ali ja vjerujem da je moguce od 1000, mjesecno napraviti 1010 e :)

Hajde, bacajte predloge, imaju prednost oni sa ozbiljnim predlozima :D

Остављање "са стране" 1000 евра месечно у Србији није занемариво. Поред поменуте куповине земље која је дугорочна инвестиција, можда би краткорочнија којом би се брже обртао новац била нека трговина. Рецимо, мала продавница грађевинског алата (или можда гвожђара) у неким насељима која се убрзано граде (нпр. потез од Бежаније до Сурчина у Београду). Исто тако, обично су добре инвестиције и трафике или пекаре у близини школа...

Stvarno nemam pojma.
Moja zena ugurala u banku i nece da cuje o bilo kakvim ulaganjima.(a po struci ekonomista)
Rezon: treba cuvati za crne dane.........pa kud' ces crnje od ovoga danas.

kad pogledas koliki su nameti drzave i svi troskovi u pocetku...pa 10 hiljada nije nista...... razmisljao sam danas da imam 50-60 hiljada napravio bih balon za fudbal...... to je uvek popunjeno i namucis se dok nadjes slobodan termin a sat vremena 40-50 eura...pa na dva terena....tu mora da se dobre pare zgrcu.....

Back