MALE & FEMALE TRICKS

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zivim sa deckom vec skoro 2 godine, i jos uvek nemamo problem paljenja;)
Ne znam kada bih racunala koliko procentualno puta sam takve stvari radila sama koliko kada je on bio tu ne znam koji bi rezultat bio, ali ja o tome ne razmisljam... i ne mislim da to moze da utice na bilo sta.
Niti mislim da to sto po kuci nosim siroku trenerku i majicu moze da utice na bilo sta...
Mozda mi jednostavno nismo od ljudi kojima su te stvari bitne...
Za poslednju recenicu se slazem...

Trudim se da ne uradim one stvari koje ne volim da ih meni netko uradi.Slusam i imam strpljenja za sve .Kad mogu u necemu da pomognem to i uradim a to ocekujem i od njega.Podrzavam u novim inicijativama i akcijama,ne kocim.Nikad ni u kojoj prilici ne povisujem ton.Trudim se da uvek budem vesela i optimisticna ako nemam debelog razloga za suprotno.Ako dodje do problema ne cekam da ubajati nego ga istresem na sto pri cemu biram vreme i reci.Nikad ne vredjam i ne govorim ruzne reci.Pokusavam da ne budem dosadna.Ima jos ali sad me mrzi da pisem

KOCKARKA:
Trudim se da ne uradim one stvari koje ne volim da ih meni netko uradi.Slusam i imam strpljenja za sve .Kad mogu u necemu da pomognem to i uradim a to ocekujem i od njega.Podrzavam u novim inicijativama i akcijama,ne kocim.Nikad ni u kojoj prilici ne povisujem ton.Trudim se da uvek budem vesela i optimisticna ako nemam debelog razloga za suprotno.Ako dodje do problema ne cekam da ubajati nego ga istresem na sto pri cemu biram vreme i reci.Nikad ne vredjam i ne govorim ruzne reci.Pokusavam da ne budem dosadna.Ima jos ali sad me mrzi da pisem

wow...
kako, bre, uspevas sve to?
ja govorim ruzne reci...i povisujem ton... i jos svasta nesto sto nije lepo....

ZoricaS.:
wow...
kako, bre, uspevas sve to?
ja govorim ruzne reci...i povisujem ton... i jos svasta nesto sto nije lepo....
Samokontrola,celicna samokontrola draga,uvek dobro razmislim.Istina je ono da lepa rec sva vrata otvara.Sve ono sto mislis da ces postici prstanjem uz viku i galamu lakse ces postici ako budes takticna i odmerena pri tom ne moras da tajis kako se osecas i sta mislis o svemu tome.Nije tesko biti fin ali treba da se potrudis a hoces ako ti je stalo.Vredi.

Betty:
ma najbolji trik su palačinke u ponoć :lol: OndaK moš i u trenerci i sve....:P
ZBOG PALAČINKE NOŽEM NA MUŽA

Patrick Mek Koj: Moja žena Betty je izvadila nož iz trenerke i hitro zamahnula u predelu grudi da me ubije

1007.jpg
KRSTARICA
- Bilo je to nešto pre ponoći, otišao sam besan na spavanje, bez nje, kada sam začuo kucanje na vratima. Znao sam odmah ko je! Ćutao sam, a ona je ponovo kucala. Ustao sam i otvorio vrata. "Šta hoćeš", upitao sam Betty. "Izađi da popričamo." "Neću! Nemam šta ja da pričam sa tobom, kad si pojela sve palačinke!" "Izađi!" "Neću!", odgovorio sam joj i krenuo da zatvorim vrata spavaće sobe.

U tom trenutku ona je izvadila nož za palačinke, iz svoje nabrekle trenerke i hitro zamahnula u predelu mojih lakše maljavih grudi da me ubode. Samo zahvaljujući izvežbanim refleksima, brzim kojote okretom sam izbegao ubod i podigao ruku da se zaštitim. Nož se zarila u moju nadlakticu - prepričava Patrik Mek Koj (36) iz Krstarića, dramatične događaje od pre trideset šest noći, tri časa i pedesetdevet minuta, kada ga je nožem napala njegova ***** od žene, Betty.

- Bila joj je namera da me ubije zbog palačinke! - kaže Kojot, naglašavajući da je "samo zahvaljujući brzim kojote refleksima" još uvek u životu. Kojot je potom pobegao u nepoznatom pravcu.

Mek Koj je potom pošao u šetnju, i ne mareći za sudbinu svežih palačinki, prijavio slučaj policiji, a nako toga otišao je u Urgentni blok Kliničkog centra, gde mu je dežurni doktor previo ranu. Još uvek je u šoku i ne može da veruje da je htela da ga ubije njegova nenormalna, nevenčana ženka, kojoj je on toliko puta pomogao oko palačinki.

Pojašnjavajući kako se izrodila netrpeljivost između njihovih porodica, koje do imbecilnosti obožavaju palačinke, kaže da je pre desetak godina njegov otac, maloletni P.M.K senior, dao svom bratu, a njegovom stricu, Srastanu (Patrikovom drugu, inače uličaru) na korišćenje deo stana, koji ima zaseban ulaz, i koji se nalazi u sklopu istog objekta. Taj stan je poslednjih godina koristio isključivo Srastan, jer je komšiji majka umrla od silnih lažnih zaklinjanja u "da mi rikne keva" fazonu, sestra se od sreće preudala za **** majstora, a otac komšinice od prekoputa je nervni bolesnik i nalazi se u bolnici u Kotoru.

- Iz sažaljenja prema Mek Koju, dozvoljavala sam mu da koristi taj stan, često mu i pomažući da se snađe da radi neki posao. Međutim, on je umislio da je taj stan njegov, ali sam ga ja upozoravla da je stan moje vlasništvo - kaže Betty, dodajući da je Kojot potom počeo da joj preti, govoreći da će je ubiti ako mu uzme palačinke. Taj slučaj on je
svojevremeno i prijavljivao policiji.

napuljske-palacinke.jpg
palacinke.jpg

- Pretpostavljam da je povod zbog čega me je Betty napala nožem to što sam tog dana isključio struju u delu kuće gde ona peče palačinke sa caramelom, jer računi za struju dolaze na moje ime, a ona ih mesecima nije plaćala, a ispeče i po 350 do 400 palačinki za noć. Calimero je o tome obavestila policiju, koja je u popodnevnim satima došla da me sasluša. Kada sam im rekao iz kojih razloga sam isključio struju, i predočio im dokaze o vlasništvu nad kompletnom kućom, oni su rekli da naše eventualne sporove oko vlasništva regulišemo na sudu.
Beety deluje kao izuzetno mirna devojka. Od malih nogu se bavi sportom i sada pripada vrhunskim sportistima. Član je svih palačinkarnica. Bila je omladinski šampion Krstarice u klasičnom pravljenju palačinki 2003. godine, a seniorski šampion SCG u non-stop brbljanju, bila je ove godine, maločas. Takođe, bila je vicešampion a potom i šampion u brzom pričanju 2003, 2004, 2005, i tekućeg meseca.

Istražni sudija, kazao je za Tračar da je saslušao, ne otkrivajući detalje sa ovog pipkavog saslušanja. Sudija Kučkan potvrdio je da se Beetty sama predala, otišavši još iste večeri po palačinke.

Bez trikova.
Bez indirektnih ponašanja.

Ono što mislim to i kažem, ono što kažem iza toga stojim postupcima i emocijama.
Kome se dopadam, dopadam mu se zbog onoga što jesam.
Ili mu se ne dopadam baš zbog toga.

P.S. Plus, manipulacija mi ide na nerve, a muškarce koji na to padaju prestanem da cenim.

jel mogu i ja nesto da kazem ovde? hvala. pa ovako: ono sto mislim nikad ne kazem jer to posle bude previse kompikovano... ono sto ne mislim jednostavno ne kazem... ozbiljno, smesne su devojke koje se trude da te trikove upotrebe kao svoje oruzje... cenim da devojka koja vredi uopste nema potrebe da upotrebljava nikakve trikove... to vam je kao sa kartama... onaj ko je slab u provaljivanju osobe sa druge strane bavi se trikovima... mislim, ono sto sam vas hteo pitati je sledece: jel znate kako ****** skidaju kondom? samo prdnu... ha haha... o, blagosloveni smo mi glupi...

Back