mala super ali nije iskrena

• Začetnik teme Začetnik teme pulp
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pulp:
Hteo bi jos da napomenem da sam sa njom vec dugo u vezi i da o njoj znam puno a da ona to ni nezna i moram svakodnevno da "gutam"lazi o njenoj finoci i slicno...
"Burazeru al' sam yebo, razvalio sam je, primala u bulju, usta, nos, oči..... šta joj sve nisam radio, groktala je ko svinja od zadovoljstva....."
Al' nemoj misliti da i žene to ne rade, često je i bolnije :lol:
"E, čoveče, kita mu je kao sarma, ništa neće da radi samo legne i čeka da naskočim, svršio je za minut i još se okrenuo u stranu od sramote..... nije bilo vredno izuvanja patika....." :)

pulp:
Imam devojku koju ne mogu da razumem.Ima 22 god.Samnom u sex-u nece nista novo da proba sem klasicnog,ali bas nista...Stalno tvrdi kako joj treba vremena ili cak da nikad to nece probati.Cekanje "da prodje vreme" meni i nije problem vec mi je malo krivo zato sto je ona to sve radila sa drugim muskarcima,mislim na na oralni i analnii na mnoge druge stvari...Hteo bi jos da napomenem da sam sa njom vec dugo u vezi i da o njoj znam puno a da ona to ni nezna i moram svakodnevno da "gutam"lazi o njenoj finoci i slicno...Je l` imao neko od vas slicnog iskustva? Moze li neko da mi objasni zasto je to tako?
sad ce tebi cika slonce strucno da objasni.daklem...sedim sa jednim drugarom,pijemo kafu,nailazi jedna riba,za koju znam da je stajgerka.seda tu sa nama,pricamo,casti nas picem jbt. i nabaca se mom drugaru.i ne da glumi finocu,glumi za oskara.a ja samo sedim i smeskam se kurvinski iz potaje :twisted: a i odlicno kuva ;) a i mene je...hmm...neka lagala.. ne idem toliko daleko da kazem da ti je cura *****,ali se zapitaj koliko su tvoji izvori verodostojni.samo svojim ocima verujem :shock: u svakom slucaju tvoja trpnja pokazatelj je neceg...ne mozes ti bez njene wibe :D

pulp:
............Hteo bi jos da napomenem da sam sa njom vec dugo u vezi i da o njoj znam puno a da ona to ni nezna i moram svakodnevno da "gutam"lazi o njenoj finoci i slicno...Je l` imao neko od vas slicnog iskustva? Moze li neko da mi objasni zasto je to tako?
Zato sto i ti lazes da znas stvari o njoj i tako se medjusobno lazete i od toga nikad nista nije izaslo na dobro na ovome belome svetu.......

Back