***Mala slatka zavodjenja***

ja sve znam o tom zavodjenju al nikad ne primjenjujem to, niti ostale metode za manipulaciju.
i najgori droljeks mozesh oblikovati da ti bude vjerna i da bukvalno skache sa zgrade ako joj to kazes
par puta sam probao sa ribama koje me ono bash mrze
za sat vremena su me pitale pa kao a gdje radish pa cao shetjeru i krenule da mi diraju sise preko majice!
tacnije, uvijek se predstavim kao josh veci kreten nego sto jesam.
pa ako upali i svidim joj se takav onda kad ponekad budem normalan cini joj se da je sa andjelom a ne sa chovjekom :))))
eto vidite kaka sam ja emotivna dushica!

ja sve znam o tom zavodjenju al nikad ne primjenjujem to, niti ostale metode za manipulaciju.
i najgori droljeks mozesh oblikovati da ti bude vjerna i da bukvalno skache sa zgrade ako joj to kazes
par puta sam probao sa ribama koje me ono bash mrze
za sat vremena su me pitale pa kao a gdje radish pa cao shetjeru i krenule da mi diraju sise preko majice!
tacnije, uvijek se predstavim kao josh veci kreten nego sto jesam.
pa ako upali i svidim joj se takav onda kad ponekad budem normalan cini joj se da je sa andjelom a ne sa chovjekom :))))
eto vidite kaka sam ja emotivna dushica!

E,ala ti lupas.....

I da,rekla sam SVOG dechka. Znachi,kako "zachiniti" vezu na mashtovite nachine... Na to mislim. :)

2 prstohvata soli
1 cap bibera
1/2 kasike zacina "C"
....peci pola sata na tihoj vatri i gotov je :D

"9 i 1/2 nedelja" filmic koji ce mlo da ti obogati masu i isprazni frizider z:plez:

pusti masti na volju "devojcice" nemoj da razmisljas glavom nego "malom" i onda ti ne trrebaju zacini...imas ti i dovoljno maste sama nego nemas HRABROSTI da sprovedes u delo jer te je sigurno blam.
u krevetu blama nema niste vi zajedno 8 dana pa da te bude blam da nesto uradis SVOM decku.

samo "mastaj" i vise radi manje "krstarice" :D

Back