Mala pomoc

Da li to sto se okretala znaci nesto ??

значи! Хтела је да се увери да одлазиш.

САВЕТ:
1. Збаорави је. Што пре то боље.
2. Нађи себи женску којој је стало да ти будеш задовољан.
3. То ти је то, бурагеру.

Hvala dobri ljudi puno na odgovorima, mnogi cine da se osecam lakse, a neki mi otezavaju jos vise. Prica je ipak mnogo dublja i komplikovanija da bi neko ko nas ne poznaje dao neki precizniji savet, predlog itd. Ipak niste culi njenu pricu.To njeno okretanje mi je dalo neku malu nadu, sve dok od druga nisam cuo kako se kida zbog mene i zbog toga kako mi je, jer zna da sam emotivac, da mi je prva i da cu tesko podneti rastanak.

Nema sta, moram izdrzati ovo sto sledi kako god znam i umem, Znam da su moguca samo dva ishoda, u pocetku sam imao neku nadu da nije kraj i da ne moze biti, secao se vrlo lepih momenata koji su bili izmedju pauze i ovog potpunog zahladjenja i ubedjivao sebe da je nemoguce da se okrenula za 360c i to za tako malo vremena, tacnije 20ak dana je trajalo to mucenje bez pokazivanja ikakvih emocija ka meni, a sada vec polako gubim svaku nadu... Uveren sam da zeli da prekine zauvek kao sto je Shechina i rekla stoga se spremam na najgore. Moram..

Hvala jos jednom dobri ljudi, javicu ovde sta god se desi..

I izvinjavam se ako su ovakve teme zabranjene ili nepozeljne, ali hteo sam da cujem o drugim iskustvima..U mom okruzenju retko ko je proziveo tako nesto.

Pozdrav

Poslednja izmena:
Hvala dobri ljudi puno na odgovorima, mnogi cine da se osecam lakse, a neki mi otezavaju jos vise. Prica je ipak mnogo dublja i komplikovanija da bi neko ko nas ne poznaje dao neki precizniji savet, predlog itd. Ipak niste culi njenu pricu.To njeno okretanje mi je dalo neku malu nadu, sve dok od druga nisam cuo kako se kida zbog mene i zbog toga kako mi je, jer zna da sam emotivac, da mi je prva i da cu tesko podneti rastanak.

Nema sta, moram izdrzati ovo sto sledi kako god znam i umem, Znam da su moguca samo dva ishoda, u pocetku sam imao neku nadu da nije kraj i da ne moze biti, secao se vrlo lepih momenata koji su bili izmedju pauze i ovog potpunog zahladjenja i ubedjivao sebe da je nemoguce da se okrenula za 360c i to za tako malo vremena, tacnije 20ak dana je trajalo to mucenje bez pokazivanja ikakvih emocija ka meni, a sada vec polako gubim svaku nadu... Uveren sam da zeli da prekine zauvek kao sto je Shechina i rekla stoga se spremam na najgore. Moram..

Hvala jos jednom dobri ljudi, javicu ovde sta god se desi..

I izvinjavam se ako su ovakve teme zabranjene ili nepozeljne, ali hteo sam da cujem o drugim iskustvima..U mom okruzenju retko ko je proziveo tako nesto.

Pozdrav

pa da si valjao ne bi prekinula

Pozdrav, bio sam u dugoj vezi i poslednjih godinu dana primetio sam da je devojka hladna i jednostavno nije vise to to, mada sa vremena na vreme je puknu emocije i sve bude kako treba. Probali smo i jednu kracu pauzu posle koje je takodje bilo sve savrseno, gde je cak vise ona insistirala na vidjanju, sexu itd itd. A onda odjednom posle jedne manje svadje u kojoj smo oboje krivi sledi potpuno zahladjenje sa njene strane. Ponasa se kao da smo drugovi, sve joj smeta i smara je sta god da kazem, uradim ili pokrenem pricu o resavanju problema i razgovoru koji je ocigledno bio potreban. Posle jedno 20ak dana konacno je pristala ali skroz ljutito i kada sam pitao sta cemo dalje raskinula je, hladnokrvno. Konstatacija je bila da se zasitila, ugusili smo se, kaze voli me ali posle toliko godina vise kao rodjaka, brata. Nije htela ranije da raskine jer je znala da kad me ostavi da cu otici u inostranstvo i plasi se toga. A i nije sigurna 100% da li ce moci bez mene. Rastanak je bio bas tezak, meni su se usta krivila, izgubio sam glas i tada je ona pustila suze, meni kada su krenule okrenuo sam se i nisam imao snage nista da izustim od bola..krenuo sam i kako sam se udaljio okrenuo sam se jednom i ona se okrenula u isto vreme, prosao sam jos 10-20 m i opet se okrenuo i ona isto. Da li to sto se okretala znaci nesto ?? Ja ne znam kako cu izdrzati ovih mesec dva, tri. Svi koji nas poznaju kazu da ce se javiti kad prodje neko vreme i da ce sve biti ok, a ja sam nesto skeptican, zato me i zanima, da li ono okretanje znaci nesto ili apsolutno nista osim da joj je tesko sto je normalno posle toliko godina!

Sad lepo nadji neku lepsu i zgodniju od nje,prosetaj se par puta na mestima gde ce te videti njene drugarice,i cekaj.Ako te pozove,znaci da te stvarno voli samo si joj dosadio jer si izgleda miran tip.Ako te ni onda ne pozove,pocni da je zaboravljas.

Sad lepo nadji neku lepsu i zgodniju od nje,prosetaj se par puta na mestima gde ce te videti njene drugarice,i cekaj.Ako te pozove,znaci da te stvarno voli samo si joj dosadio jer si izgleda miran tip.Ako te ni onda ne pozove,pocni da je zaboravljas.

Sanse nema, niti sam ja trenutno sposoban za tako nesto, niti bi imalo takav efekat, extremno je ljubomorna i efekat bi bio jos gori..Neka ide sve svojim tokom, ne zelim nista na silu..

Sanse nema, niti sam ja trenutno sposoban za tako nesto, niti bi imalo takav efekat, extremno je ljubomorna i efekat bi bio jos gori..Neka ide sve svojim tokom, ne zelim nista na silu..

Bas zato joj malo razbistri misli,mozda te voli ali je upala u kolotecinu.
Sta bre nisi trenutno sposoban,mojne da ti tamo posaljem dve madjarice pa da vidis :p

Sta bre nisi trenutno sposoban,mojne da ti tamo posaljem dve madjarice pa da vidis :p

Ma ne poznajes je, ne bi tako pricao :)
Inace dok se ne uverim 100% da se nece vratiti necu da radim nista, mislim da je mesec dana, eventualno dva sasvim dovoljno vremena da se predomisli, ako ne idem dalje.

Кхм, него те Мађарице ... ма пошаљи неће да се баци :p
Него да се вратимо на тему.
Има неке истине и у овом предлогу, а ако ништа можда и ти схватиш нешто из тога :per:
Ал, наравно у једном си у праву нико од нас не познаје ни њу ни тебе па ти одлучи како мислиш да је најбоље.

Poslednja izmena:
момак, кратко речено: ОСТАВИЛА ТЕ!
Можеш да се копрцаш, да постављаш замке, бла, бла...али упадаш дубље у живи песак. Једина права ствар је заборави. Схвати да она није ни златна ни једина. Схвати да што дуже патиш за њом, да се показујеш колико си слаб. Јер јаки момци то не раде. Тачка.

"Људска глупост и свемир су неограничени, само за свемир нисам баш сигуран." А.А.

кад је херр АА рекао да је свемир закривљен, јасно ми је да није сигуран да је неограничен! Каква туга за наводног мислиоца...који је покрао идеје од жене, ММ.

Nece da se vrati 1000%

Sutnula te. I to je duze vagala kako da uradi. I simpatise ili ima vec drugog. Takve su zene hebiga. Zaboravi je. Ne voli te i nece te i pusti je upm, mojne kukas niti se ponizavas. Mozda si joj drag ali sigurno hoce dalje ili neko drugi joj se svidja odavno u stvari (od pre te svadje). Nema to ni veze sa tobom kakav si. Takve su zene. Iskuliraj i juri neke ribe i uzivaj.

Ma ne poznajes je, ne bi tako pricao :)
Inace dok se ne uverim 100% da se nece vratiti necu da radim nista, mislim da je mesec dana, eventualno dva sasvim dovoljno vremena da se predomisli, ako ne idem dalje.

Nece da se vrati 1000%

Sutnula te. I to je duze vagala kako da uradi. I simpatise ili ima vec drugog. Takve su zene hebiga. Zaboravi je. Ne voli te i nece te i pusti je upm, mojne kukas niti se ponizavas. Mozda si joj drag ali sigurno hoce dalje ili neko drugi joj se svidja odavno u stvari (od pre te svadje). Nema to ni veze sa tobom kakav si. Takve su zene. Iskuliraj i juri neke ribe i uzivaj.

Амиин :pop:

Back