Mala pomoc...

Milos87

Početnik
Poruka
31
Ja imam modem 56k kao i moj drug koji ima "56k",sada problem je u tome sto ja kada sam na internetu lepo radi,stranice levo desno sve lepo perfektno za 56k a moglo bi se teko i reci da mom drugu isto tako lepo otvara mozda za niansu sporije...E sada ja kada igram WarCraft igru preko neta meni jako malo koci a njemu brutalno,ja imam digitalnu centralu on ne dali je to do toga ili do razlike u modemima ??? Koji su najbolji modemi za igranje preko neta??? plz pomoc ili kako on da resi taj problem,on zivi u ns na petrovaradinu! Petrovaradin nema ni digirtalnu centralu,nema nikakav internet malo bolji od 56k nemoze varles ni ADSL, IDSL...Skupo treba da se plati novo uvodjenje nove centrale itd...I ima li razlike u nasim modemima dali je moj boli za igru a njegov za sta ???
I drugo pitanje sta meni sve treba za ADSL imam digitalnu centralu i koje ja sve trebam da kupim jos komponente da bi imao ADSL??? jel moj provajder zahteva da mi kupimo sve pa oni samo daju paket :)

HVALA...

O ADSLu imas temu na surferskom kutku gde je detaljno objasnjeno sta ti treba.
Za uvodjenje istog ti treba i srece, a izgleda i para.
Modem kosta negde oko 30€, a koliko ce ti ovi naplatiti sto ti sve to nameste pojma nemam.

Znam da se kod Verata samo otvaranje naloga placa 1.500din. a flat paket 256/128 Kbps 1.700 dinara sto i nije tako skupo.

Back