Мала алиментација?

pa ne znam. realno ko zna sta je sve tu bilo. ipak je to odnos dvoje ljudi i deteov zivot. 1000 evra nije mala cifra, e sad..detetu treba obezbediti adekvatne uslove za zivot. ako zivi sa majkom, dakle treba IM obezbediti. naravno u skladu sa mogucnostima. nije fora da milance vozi avion, a mali se vozi gspom, zato sto mu je keva severina..ipak mu je majka, milance je trebalo da promisli....ne kazem da je malo 1000 evra, niti d aje bilo ko od njih u pravu. mislim d aje sve to glupo i banalno.

Ниси прочитао.Он је давао 10 000,њој је било мало,тужила га и добила 1000.
.................

Од љубави није остало ништа а суд је пресудио малу алиментацију.Како ће сад да преживи самохрана мајка?:(
Какво је ваше виђење проблема?
ja gotivim seve, mnogo, je malo promiskuitetna ali boze moj, i ako je smatraju losom, ima neku izrazenu licnost sta znam...
nakaradno je sta sve novine pisu pa je sve i svja na izvolite, ponudite se
bljak
msm
bas me i briga

Ako poredimo 10 000 i 1000 eur, razlika je ocigledna, ali realno, da li nekom detetu treba vise od 1000 eur mesecno? Ma i 500 eur za nas obicne smrtnike je mnogo, ali ajde posto je to dete slavne licnosti da kazemo 1000 eur, mada moglo bi da se nauci skromnosti.
Nekako sticem osecaj da Severina dize toliku buku jer i njoj bi dobro doslo 9000 eur, osim ako ne planira detetu da kupi jahtu, stan, ili cuva za studiranje na Harvardu.

Opet, sumnjam da ne moze to da priusti, ali ajde.

pa ne znam. realno ko zna sta je sve tu bilo. ipak je to odnos dvoje ljudi i deteov zivot. 1000 evra nije mala cifra, e sad..detetu treba obezbediti adekvatne uslove za zivot. ako zivi sa majkom, dakle treba IM obezbediti. naravno u skladu sa mogucnostima. nije fora da milance vozi avion, a mali se vozi gspom, zato sto mu je keva severina..ipak mu je majka, milance je trebalo da promisli....ne kazem da je malo 1000 evra, niti d aje bilo ko od njih u pravu. mislim d aje sve to glupo i banalno.

a u redu je da dete krsti u katolickoj crkvi bez znanja oca
a otac da sluzi samo za muzu kesa koji je njoj potreban
ma povraca mi se od lokanih isvetskih primitivnih sponzorusa i sponzora
kolika mizerija treba da budes, pa da pravis kalklaciju sa sopstvenim detetom
bljak! za svaku osudu..zena je glupa neopisivo

Poslednja izmena:
To nije mala alimentacija. Drugo je to kolika je ta suma procentualno u odnosu na njegova primaja, ali... On ako zeli, sto bi za moj pojam bilo i najpametnije i naprakticnije, moze otvoriti racun i sinu uplacivati vecu sumu koju ce on moci da podigne, npr. po zavrsetku fakulteta. Tada ce biti dovoljno zreo da zna sta sa novcem, a koristice samo njemu.
Nisam za to da se roditelji uz koje je dete grebu i okoriste. Ovo sto ona dobija je vise nego dovoljno za dete. Nju da izdrzava nije duzan i ne treba.

Ako poredimo 10 000 i 1000 eur, razlika je ocigledna, ali realno, da li nekom detetu treba vise od 1000 eur mesecno? Ma i 500 eur za nas obicne smrtnike je mnogo, ali ajde posto je to dete slavne licnosti da kazemo 1000 eur, mada moglo bi da se nauci skromnosti.
Nekako sticem osecaj da Severina dize toliku buku jer i njoj bi dobro doslo 9000 eur, osim ako ne planira detetu da kupi jahtu, stan, ili cuva za studiranje na Harvardu.

Opet, sumnjam da ne moze to da priusti, ali ajde.

ne znaci da dijete to sve nece imati tj da mu otac nece platiti skolovanje ili bilo sta drugo
bitno u zivotu...mimo te alimentacije
sad sto on mozda ne zeli da njoj daje svoj novac...to druga stvar i njegovo pravo
sa 1000 evra mjesecno tesko da je djetetu bilo sta uskratio...a sta mu da preko toga
to je njegova stvar
vecina ljudi u srbiji i hrvatskoj cijeli mjesec radi za manje od toga i izdrzava svoju djecu

Од љубави није остало ништа а суд је пресудио малу алиментацију.Како ће сад да преживи самохрана мајка?:(
Какво је ваше виђење проблема?

kad mi neko metne milionere i njihove porodične probleme, razvode, svađe prevare i to...ili te javne ličnosti večito željne pažnje i koje su na svaki način spremne i na sve spremne da na sebe skrenu medijsku pažnju, nekako mi pripadne muka...
što se tiče alimentacije kao teme za obične ljude...alimentaciju određuje Sud na osnovu primanja oca i nema tu ko šta da se buni...
to je isto ko da se kriminalac buni što mu je određen zatvor baš 3 godine a ne godinu dana...

jao, ovo je neka zamka bre! sad treba mi ženske da napljujemo Severinu i tako negiramo svako ranije tvrđenje da samohrane majke imaju pravu na alimentaciju (koju ionako dobijaju deca, ali nema veze, sve će to bivša da prokocka na nove ljubavnike).
ccc, što je ovaj brada neki bezobraznik
:lol:

Back