ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.723
Zasto Makron dolazi u Srbiju, koji je razlog posete zato sto eto tako tek ne dolazi?
O cemu se radi?
O cemu se radi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta bi ti da kukuricu pa da ostanu bez para.Gde su sad patriote Seselj i Bosko da rasteraju ova francuska govna... Galski picopevac nije dobrodosao u Srbiju... Da li to sme neko da mu kaze? Zasto se te patriote sad ne pokazu na delu..![]()
Kako nije , eno organizovan je sendvič tours opet iz Vojvodine,Mačve i celog BG za danas , kvota im je 20 iljada sendvičara na Kališu danas , toliko Babojebac ne bi u Francuskoj skupio ljudi da mu tapšu ,valjda mu Šiza tako zahvaljuje za ono sedenje pored baba sere i pleh orkestra ,.Gde su sad patriote Seselj i Bosko da rasteraju ova francuska govna... Galski picopevac nije dobrodosao u Srbiju... Da li to sme neko da mu kaze? Zasto se te patriote sad ne pokazu na delu..![]()
Tebi neće ništa.Sta ce da nam utrapi da mi je znati![]()
Eu će se reformisati.
Reforme će biti toliko radikalne da se u neku ruku može reći da se eu raspada i ponovo sastavlja.
Koja će država gde biti (zauzeti kakav položaj i uticaj) u ovako reformisanoj eu, to zna sam Svevišnji.
Koliko će biti krugova i koja će država u kom krugu biti?
U takvoj situaciji govoriti o bilo kakvom "punopravnom" članstvu Srbije u eu je potpuno iluzorno.
Bitno je da se sklope ekonomski aranžmani i da Francuzi ulože kapital u Srbiju.
Ko normalan više i razmišlja o članstvu i poglavljima?
Otvaranje i zatvaranje poglavlja postaju predmet humora i sprdnje![]()
Znam da ce vama penzosima, od te ponude ce vam dodatno ispasti i ta 2 zuba.Tebi neće ništa.
Uzalud se nadaš![]()
Zasto je bitno da Francuzi uloze kapital u Srbiju?
Ako nisi znao, "pikiraju" poljoprivredu, u nju su i do sad najvise ulozili, a to je nase blago koje nam za jeftine pare preotimaju.
Eu će se reformisati.
Reforme će biti toliko radikalne da se u neku ruku može reći da se eu raspada i ponovo sastavlja.
Koja će država gde biti (zauzeti kakav položaj i uticaj) u ovako reformisanoj eu, to zna sam Svevišnji.
Koliko će biti krugova i koja će država u kom krugu biti?
U takvoj situaciji govoriti o bilo kakvom "punopravnom" članstvu Srbije u eu je potpuno iluzorno.
Bitno je da se sklope ekonomski aranžmani i da Francuzi ulože kapital u Srbiju.
Ko normalan više i razmišlja o članstvu i poglavljima?
Otvaranje i zatvaranje poglavlja postaju predmet humora i sprdnje![]()
Vrati se u 1. razred i shvati da poljoprivreda i nije potrebna zbog bogacenja, koliko zbog ocuvanja zdravih prirodnih resursa i zemlje, a Francuzi prvi u svojoj zemlji o njoj i te kako vode racuna.Ma kakvo blago, koga ti lazes. Nigde u svetu ne zivi drzava od poljoprivrede, nego poljoprivreda od drzave. Nama treba industrija i realna proizvodnja, a od poljoprivrede se niko nije obogatio.
Sta ce da nam utrapi da mi je znati![]()
Činjenica je da jači i bogatiji diktiraju uslove ... malo si preterao i vulgarizovao ... ali to je to.Na Srbiji je da se sagne i naguzi pa sta uleti uleti....
Tako je sa svima koji zude ka EU
Cija udruga njegova i pravila
Činjenica je da jači i bogatiji diktiraju uslove ... malo si preterao i vulgarizovao ... ali to je to.
Zasto Makron dolazi u Srbiju, koji je razlog posete zato sto eto tako tek ne dolazi?
O cemu se radi?