Makron odbio PCR test da mu ne ukradu DNK

„Ali nismo mogli da prihvatimo da se dočepaju predsednikovog DNK", rekao je neimenovani izvor agenciji Rojters.
eto, sada da se zna ko je teoreticar zavere

mi kada kazu, da nam je zemlja ravna, to je ravnomozemljas pezorativno, sve nam je ravno na zemlji, a ovde se vidi ko zaista siri teorije zavera, licno seronja makron, i to preko fejk njuz rojters

ja sam za to da im se oduzme licenca za rad, da se prognaju sa svih frekvenci i banuju taj rojters, jer sire dezinformacije i teorije zavera

makron mora da ode, kao i trudo, kao sto je morao asad, samo rusi nisu dali

da vidimo oce li ove teroriste zavera opet da spasu rusi, ja mislim da nece

vatanje i na silu mora da da dnk, pcr test, moze biti da siri zarazu, bioterorista, a ako nece mora u kamp - vatajte ga i u izolaciju!

da ne saljemo konjicu iz amerike!

plus, ako mu nadjemo ivermektin u krvi, onda corka!

Poslednja izmena:
1644687000104.png

https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-60348106
„Ali nismo mogli da prihvatimo da se dočepaju predsednikovog DNK", rekao je neimenovani izvor agenciji Rojters.
Izvor nije precizirao kako ruske obaveštajne službe mogu da iskoriste Makronov DNK.
To su naravno Englezi izmislili. Prava je prica bila da je Makronu receno da ako zeli da sedi
i bude pored Putina mora da se testira u Rusiji, a to nijedan drzavnik ne bi uradio ne zato
sto se boji testa nego je to uzasno ponizavajuce, a francuski predsednik nema potrebe da
se tako ponizava. Putin pati od neke paranoje, ima uzasan strah od korone za razliku od
njegovih obozavalaca iz Srbije i onda tako sedi na razdaljini od 20 metra. DNK moze da se
uzme i sa case iz koje je Makron pio, koji ce im moy Makronov DNK.

Vucic bi naravno zinuo i da mu düpe testiraju.

To su naravno Englezi izmislili.
Ma je li, znaci kad je Rusija u pitanju svaka izmisljotina postaje zvanicna, legitimna i vrlo moguca :confused:
Prava je prica bila da je Makronu receno da ako zeli da sedi
i bude pored Putina mora da se testira u Rusiji, a to nijedan drzavnik ne bi uradio ne zato
sto se boji testa nego je to uzasno ponizavajuce, a francuski predsednik nema potrebe da
se tako ponizava.
Kako ponizava?
DNK moze da se uzme i sa case iz koje je Makron pio, koji ce im moy Makronov DNK.
Meni je palo na pamet iz vlasi kose. Po cemu se PCR test razlikuje.
koji ce im moy Makronov DNK.
Znaju da su Rusi eksperti za talasnu genetiku

Poslednja izmena:
To su naravno Englezi izmislili. Prava je prica bila da je Makronu receno da ako zeli da sedi
se tako ponizava. Putin pati od neke paranoje, ima uzasan strah od korone za razliku od
njegovih obozavalaca iz Srbije i onda tako sedi na razdaljini od 20 metra. DNK moze da se

А ти патиш од потребе за писањем невиђених небулоза?!
Каква параноја и страх, никад га нико није видео са маском а по Русији редовно у контакту са народом, такође без маски!
Не знам зашто имаш болесну потребу за писањем бесмислица?

Ma je li, znaci kad je Rusija u pitanju svaka izmisljotina postaje zvanicna, legitimna i vrlo moguca :confused:

Kako ponizava?

Meni je palo na pamet iz vlasi kose. Po cemu se PCR test razlikuje.

Znaju da su Rusi eksperti za talasnu genetiku
Moze DNK i iz najsitnijeg delica koze, a naravno da je ponizavajuce da teras predsednika
Francuske ( Lukasenka i Vucica mozes) da zevaju pred nepoznatim ljudima koji ce da
im kopaju po nosu i grlu, a sigurno je da se Makron testirao vec pre nego sto je poleteo.

А ти патиш од потребе за писањем невиђених небулоза?!
Каква параноја и страх, никад га нико није видео са маском а по Русији редовно у контакту са народом, такође без маски!
Не знам зашто имаш болесну потребу за писањем бесмислица?
Imas neku sliku gde je Putin na ulici sa narodom?z:lol:

Za drzavnika ponizenje a za obicne smrtnike nije da ih guzi ko kako hoce na svakom koraku

ako je makron nevin, onda da se banuje rojters jer siri lazne vesti, a makron da se rusi, jer je provocirao nas antivaksere, sada vidimo da je pretio u prazno - mi sa rojtersom nemamo veze, nemoj neko da je insinuirao da smo mi taj ''neimenovani izvor'' koji smesta makronu i magarci ga, jer sve je ovo specijalna operacija, cija snajka, a za sve cemo da okrivimo ruse, skupljaju dnk, pa valjaju kinezima, sad ce i svapskom kanelaru da uzmu bris

Putin je, sasvim ispravno, pokazao da neće trpeti razna sr.anja od kojekakve boranije sa Zapada, kao kada je smrdljivi Mejdžor sedao naspram pijanom Borisu Jelcinu koji nazdravlja.
Ima i edipovac Makron da poštuje pravila. Nećeš test? Ima da sediš gde ti se kaže. Vama ne valjaju naše vakcine? Nama ne valjaju vaši testovi.
A, još važnije, u pozadni stoji statua cara koji je 1812 isterao Francuze, a 1815 došao pred Pariz.
Ako zima potraje, a u Ukrajini postane pretoplo, trčaće svi sa zapada da ga ljube u skute i zamole da malo više odvrne slavine sa gasom, kao i 2008. što su trčali.

https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-60348106
Izvor nije precizirao kako ruske obaveštajne službe mogu da iskoriste Makronov DNK.

Eto gde su sad oni koji su nas nazivali teoreticarima zavere kad smo govorili sta se sve radi sa vasim PCR uzorcima...

Dakle sistem je PCR testiranjem stvorio DNK bazu populacije koja se testirala, a bez da je iko zatrazio dozvolu jedinke za takvo nesto..., a za ove dve godine je fakticki testirana tj u DNK bazu zevedena cela populacija...sa sve imenom, prezimenom, JMBG-om i na kraju i DNK uzorkom...

Dakle SVEEE vam sad imaju...a bez da vas je iko i pitao da li dopustate takvu manipulaciju licnim podacima sve do DNK...
Sutra neko (neka nepsoobna policija ili sluzba npr) moze vaš DNK podmetnuti na mesto zlocina...i reci eto ga to je ubica, silovatelj itd...i pokazati sebe kao "uspesnu"...

Dakle opet su "teoreticari zavera" bili i jesu u pravu !

...

Makaron nije htio da da krv zato sto bi otkrili da se nije pelcovo

Ili jos gore da mu je zelena ili kakva vec

Covek guster, zato se i lozi na matore gusterke... z:lol:

...

Poslednja izmena:
Putin je, sasvim ispravno, pokazao da neće trpeti razna sr.anja od kojekakve boranije sa Zapada, kao kada je smrdljivi Mejdžor sedao naspram pijanom Borisu Jelcinu koji nazdravlja.
Ima i edipovac Makron da poštuje pravila. Nećeš test? Ima da sediš gde ti se kaže. Vama ne valjaju naše vakcine? Nama ne valjaju vaši testovi.
A, još važnije, u pozadni stoji statua cara koji je 1812 isterao Francuze, a 1815 došao pred Pariz.
Ako zima potraje, a u Ukrajini postane pretoplo, trčaće svi sa zapada da ga ljube u skute i zamole da malo više odvrne slavine sa gasom, kao i 2008. što su trčali.

Amerika zato i cini sve da rat pocne sad, dakle kraj je zime, pa ce plin manje uticati nego da je pocetak ili sredina...

Medjutim posto se radi o NWO satanistickim sektasima, ako do rata i dodje pocece sredinom marta na tzv martovske ide...
Kao sto su nas krenuli bombardovati u martu..., a i Premijera Djinjdica su ubili u martu i jos xy primera...

...

smešn je.kao da ne moze da se dnk uzme sa predmeta,sa dlake kose i na jos sijaset nacina

Ipak hvala mu sto je nesvestan i koristan idiot kakav jeste i kao takav nam osvetlio pozadinu PCR testiranja = stvaranje DNK baze covecanstva...

...

Eto gde su sad oni koji su nas nazivali teoreticarima zavere kad smo govorili sta se sve radi sa vasim PCR uzorcima...

Dakle sistem je PCR testiranjem stvorio DNK bazu populacije koja se testirala, a bez da je iko zatrazio dozvolu jedinke za takvo nesto..., a za ove dve godine je fakticki testirana tj u DNK bazu zevedena cela populacija...sa sve imenom, prezimenom, JMBG-om i na kraju i DNK uzorkom...

Dakle SVEEE vam sad imaju...a bez da vas je iko i pitao da li dopustate takvu manipulaciju licnim podacima sve do DNK...
Sutra neko (neka nepsoobna policija ili sluzba npr) moze vaš DNK podmetnuti na mesto zlocina...i reci eto ga to je ubica, silovatelj itd...i pokazati sebe kao "uspesnu"...

Dakle opet su "teoreticari zavera" bili i jesu u pravu !

...

Ili jos gore da mu je zelena ili kakva vec

Covek guster, zato se i lozi na matore gusterke... z:lol:

...

То јесте реална опасност. То никако нису смели да пропусте, ови из разних ДАРПА, ХАРПА и ко зна којих америчких агенција. Ако имају контролу над тим подацима и ако желе да злоупотребљавају, то је заиста разваљивање цивилизације какву познајемо.
Одавно се према ДНК слици човека могу откривати склоности ка болестима и третмани за лечење.
Ако ова фармако банда жели више болести, и више посла за себе, онда могу све то искористити у свом интересу.
Нпр, неко је радио тест за своје потребе, и каже на позицији генског теста бр. rs4988235 налази се маркер о не/толеранцији на млечну лактозу. Човек имао велики проблем са хемороидима. На основу тога, избацио је млечне призводе и решио проблем.
Могућности злонамерне употребе су безграничне, са позиција контроле људи и ширења болести.

se tako ponizava.
Zar niste vi trubili da gost mora da poštuje pravila kuće u koju želi ući?
Mi obični smrtnici se moramo ponižavati on ne mora? Običan čovek se mora pridržavati pravila političari ne moraju?
I koliko puta si se ti "ponizila" testiranjem u ove 2 godine?

Mi obični smrtnici se moramo ponižavati on ne mora? Običan čovek se mora pridržavati pravila političari ne moraju?
Ja jednom ( ja sam za razliku od tebe vakcinisana), a i Makron se sigurno testirao pre svog
puta u Moskvu, ali u nekom svom ambijentu koje ga i tako testira svaki bozji dan.

Ja jednom ( ja sam za razliku od tebe vakcinisana), a i Makron se sigurno testirao pre svog
puta u Moskvu, ali u nekom svom ambijentu koje ga i tako testira svaki bozji dan.
Kakve veze ima to što si vakcinisana? I dalje se možeš zaraziti i preneti zarazu nekom ko je krhkog zdravlja i to još lakše nego ja jer imaš odobren pristup svuda.
Možda je Makron mogao biti pozitivan po sletanju iako je testiran pre puta... bilo je slučajeva.
https://www.espreso.co.rs/svet/plan...i-poleteli-negativni-a-sleteli-pozitivni-foto

Čim sam pročitala vest o Markonovoj poseti Rusiji, setila sam se Đokovića.
I mada ne pratim sport ni u jednom vidu, i ne pratim porodično stablo Đokovića kao što neki rade, i ne pratim kome daje novac i zašto daje, bilo mi je krivo što ga je bagra tradicionalno kolonijalnih država tretirala kao ratnog zločinca.
Štaviše, nije ni važno da li je Srbin, rodoljub ili vegan, antivakser ili komunista, billo je važno ne pljuvati po tom čoveku na koga se obrušila fašisoidna politika.
Mene je frapitalo licemerje forumaša u pogledu Đokovićevog slučaja u Australiji.
Razmišljala sam čak i da bi neki naši ljudi bili blagonakloni prema Nadalu, da ga je to zadesilo, jer je on Europljanin, zaboga, civilizovan je.
Ovako, najlakše je pljunuti po Srbinu.
To svi rade, pa hajde i mi Srbi da pljujemo po svojima čak i kad su nedužni.

Back