gost 401905
Elita
- Poruka
- 19.065
Makijaveli je pisao o vodjenju drzave i politickom zivotu, ali njegove poruke mogu biti korisne i biznismenima, iako postoji razlika izmedju drzave i ekonomije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Majkl Korleone je glavni lik serijala, ali nije dobar model. On predstavlja degradaciju osnovnog modela.Lepo...
Takodje treba izvuci poruke za biznis iz filma 'Kum' (naravno ne treba raditi ilegalno),ali ima dosta dobrih poruka.
Majkl Korleone je glavni lik serijala, ali nije dobar model. On predstavlja degradaciju osnovnog modela.
Ako neko trazi uzore u Kumu, onda su to Vito i Vinsent Korleone, ali zreli Vinsent, ne mladi.
Majkl ima ok poruke, ali ono sto stoji iza toga nije ok. On kaze Fredu ne idi protiv porodice, a u stvari misli, moras da me slusas, sto je na neki nacin uvod u Fredovu izdaju.Najvise se moze nauciti od Vita,ali takodje i Majkl Korleone salje neke poruke,kao sto je 'Nikad ne reagujte dok ste emotivni'.
Tako isto ima scena gde Majkl govori Fredu 'nemoj nikad da ides protiv svoje porodice'.
Majkl ima ok poruke, ali ono sto stoji iza toga nije ok. On kaze Fredu ne idi protiv porodice, a u stvari misli, moras da me slusas, sto je na neki nacin uvod u Fredovu izdaju.
Pisac je bio veoma blag prema Vitu. Izgubio je jednog sina i tesko je ranjen, ali je okruzen familijom, ima vreme da pripremi drugog sina i na kraju umire igrajuci se sa unukom.
Majkl je proveo proracunat zivot i stekao je mnogo moci i novca, ali je izgubio familiju i sve sto mu znaci, a na kraju umire potpuno sam.
Mozda ih je Puzo tako i zamislio, ne znam.Svako moze da sluzi za nesto,bar za los primer...
Mozda ih je Puzo tako i zamislio, ne znam.
Ima scena u Kumu 3, Majkl se oprasta sa mrtvim don Tomasinom i prica mu: "Vas su svi voleli, a mene se svi samo plase."To i jeste poenta,porodica je na broj jedan,a materijalno bogastvo je nista bez dobrih prijatelja (u ovom slucaju porodica).
Ako si gledaj 'Spajdermen 2', znas takodje da postoji dosta dobrih poruka.
Ima scena u Kumu 3, Majkl se oprasta sa mrtvim don Tomasinom i prica mu: "Vas su svi voleli, a mene se svi samo plase."
Niko osim Koni ne sme da mu protivreci, a i ona ne sme da preteruje.
Nisam, u nekom trenutku sam odustao od Marvel filmova.![]()