- Poruka
- 70.127
Seksipil.Močnija.. po kojim jedinicama mere moći?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Seksipil.Močnija.. po kojim jedinicama mere moći?
Da, naravno.Majka, žena, kraljica?![]()
To je ličan pojam. Kao i lepota.Seksipil.
Šta?Zena brate
I licno i drustveno je. Sad koji si sklop i sta te radi kroz sve to, to je individualno.To je ličan pojam. Kao i lepota.
Pa ono sto si napisao zena, kraljica, majka
Upravo.I licno i drustveno je. Sad koji si sklop i sta te radi kroz sve to, to je individualno.
Da. Ali se kroz sve to što sam ja napisao provlači i doza ironije, emancipacije i moralnosti.Pa ono sto si napisao zena, kraljica, majka
Nisam.Jesi li gledao Barake ili Samsaru mozda?
Delujes mi kao taj tip. Umetnicki. U pitanju je video/fotografija kultura drustva. Impresija kroz nedostatak dijaloga vec prica u slikama. Samsara - vecni tok radjanja, umiranja, ponovnog radjanja. Ovo je u kulturoloskom kontekstu. Mnogi je gledaju kao na negativnu kritiku drustva. Ja je posmatram na neutralno posmatranje i utisak trenutnog drustva i kulture.Nisam.
Nekako tako zar ne? Na prvi pogled je cistina prirode i prljavstina ljudske kulture. I tu mi se cini da je taj deo prihvatanja. Da bi sudio, moras sebi da sudis. E tu je momenat ega. Cist pozitivizam i negatiizam kao zakljucak I nije praktican ni drustveno, ne samo individualno. Zato sto preskace vise stepenika i neminovno se urusava. Sto ne znaci da je poenta opravdanja moralnog nedostatka vec teznja prevazilazenju ambivalentnostiJa u spotu vidim, ponajviše, maske - koje skrivaju I odbijaju druge - one koji sude, na prvi pogled.
Ko?bili su sminkeri 80ih sto su slusali novi talas, a ime su dobili pogodite zasto?
Da, baš tako - lepo si to sažeo, kao zaključakNekako tako zar ne? Na prvi pogled je cistina prirode i prljavstina ljudske kulture. I tu mi se cini da je taj deo prihvatanja. Da bi sudio, moras sebi da sudis. E tu je momenat ega. Cist pozitivizam i negatiizam kao zakljucak I nije praktican ni drustveno, ne samo individualno. Zato sto preskace vise stepenika i neminovno se urusava. Sto ne znaci da je poenta opravdanja moralnog nedostatka vec teznja prevazilazenju ambivalentnosti
Bas to i htedoh napisati.To je ličan pojam. Kao i lepota.