C0NSIGLIERI
Buduća legenda
- Poruka
- 43.892
evo sve drhte sipci pred bosanskim dezerterima iz Kanade![]()
bosanskim ?
Sine, mi imamo Republiku Srpsku, jos malo pa ce biti veca od Srbije kako ste poceli

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo sve drhte sipci pred bosanskim dezerterima iz Kanade![]()
Ko bajagi ti si mi neki srpski patrijota iz daleka.Bolji tebe k...ac sto Srbija nema more.
Da, davideli smo hrabre siptarske suze pred kamerama BBCa, CNNa i ostalih svetskih medijskih kuca
LOL .... mogu samo zamisliti kako bi to sve izgledalo da je gen. Ratko Mladic rukovodio akcijom na Kosmetu
(sto ne znaci da nece)
LOL vec vas vidim kako u trku preticete traktore i ostala zaprezna kola, sunovrat niz prokletije, ne zaustavljate se ni na albanskoj obali vec se bacate u more pa ko izdrzi do Italije izdrzi
![]()
Hahahahahaha kako su ovi Siptari jadni,dobili nezavisnost tako sto su ih 19 zemalja branilo od srpske vojiske!!! Ahahahahahahahahahahahahahaha!! Eto vam mucenici nosite ali doci ce jednom dan kada vam drugari Ameri nece cuvati ledja i onda imamo da vas pobijemo sve do jednog i da distribuiramo organe vase dece!! Uzivajte dok mozete!!![]()
Asfaltirani put za Albaniju!!! Put u raj na Zemlji!!! Sav sam popi.dio od ljubomore!!!![]()
Samo se ti nadaj da ce Ratko Mladic nesto tako doziveti.
On ti backo broji poslednje dane zivota.
Ako ne znas,citaj list (austrijski) gde se on krije i ko ga cuva.
Jos malo i on ce ti bitiokojni (oprosti mi Boze za "pokojni).
Ma ne sumnjam u to!!! Ipak ste vi najjača pomorska nacija u Jevropi:nemas razloga biti ljubomoran, mislim nemate more pa ....
inace za 5 do 10 god. videces ti sta je more... albansko mislim...ima da letujes tamo i da se poknacis....
Kome se smejes?!