Makedonija: Spomenik roditeljima Aleksandra Velikog

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kada misle da podignu spomenik Caru Dušanu?
Njegov most sada su prekrstili u "Stari most" i prave se blesavi kada ih pitaš ko ga je sagradio (staro ime - Dušanov most)

Или си превише мутав или не схваташ да човек не може да живи 200 година или да се врати назад у време у 6 веку да створи тај мост..

Митолошке лажи су опасна ствар да се трују деца и њихов мозак..

Нема ни један грчки споменик шта ће нам то...

Поштујемо историске личности који су сами рекли да нису грци....;)...

Е сада коме је то криво и не може се помирити са судбином то је друга ствар...

:lol:
Molim te daj mi izvor gde je Aleksandar rekao da nije Helen?
Ili vi to malkice iskrivljujete Demostenovu propagandu o Filipu.a?:)

:lol:
Molim te daj mi izvor gde je Aleksandar rekao da nije Helen?
Ili vi to malkice iskrivljujete Demostenovu propagandu o Filipu.a?:)

Иди пар страница назад па прочитај...Једини хелени кои су остали су испод земље...
Ово данашњи како су и сами рекли су причали Албански...
Пост горе...

Иди пар страница назад па прочитај...Једини хелени кои су остали су испод земље...
Ово данашњи како су и сами рекли су причали Албански...
Пост горе...

Ja ovde nisam pronasao nikakav definitivni dokaz da danasnji makedonci imaju blage veze sa antickim stanovnistvom te teritorije. Ako ti nije tesko navedi mi glavne argumente za vasu tvrdnju da ste povezani sa antickim makedoncima.

Ja ovde nisam pronasao nikakav definitivni dokaz da danasnji makedonci imaju blage veze sa antickim stanovnistvom te teritorije. Ako ti nije tesko navedi mi glavne argumente za vasu tvrdnju da ste povezani sa antickim makedoncima.

Тема - Политика не историја..
Постови пре - од 20-сетак античких грчких и римских историчара кои тврде да нису грци..

Дај ти мени један доказ да данашњи грци нису Албанци и да имају везе са старим грцима?

Постови пре - од 20-сетак античких грчких и римских историчара кои тврде да нису грци..

Дај ти мени један доказ да данашњи грци нису Албанци и да имају везе са старим грцима?

Стварно се питам да ли си ти уопште свестан КОЛИКО СУ ВЕЛИКЕ БЕСМИСЛИЦЕ КОЈЕ ПИШЕШ... заиста нема смисла... почели сте да служите за спрдњу.........

Одмах!

Чим даш неки доказ државности Македоније, пре Тите!
Или неки средњевековни манастир "МПЦ".

Стварно се питам да ли си ти уопште свестан КОЛИКО СУ ВЕЛИКЕ БЕСМИСЛИЦЕ КОЈЕ ПИШЕШ... заиста нема смисла... почели сте да служите за спрдњу.........

Да ли сам ја крив што су сами ти грци писали и рекли да су Албанци?
Ја сам ти крив што је први модерни грчки преседник био Албанац?

Одмах!

Чим даш неки доказ државности Македоније, пре Тите!
Или неки средњевековни манастир "МПЦ".

Из Српског Историског уџбеника.....
И немој да ми плачеш како је ово запад смислио и како су хорде издајничке и Нато плаћеници умешали прсте..

38100_138234066201281_100000440665428_289620_865613_n.jpg

Михајло Пупин
Serbian_Orthodox_Church_Architecture_MPupin_title_year-1918.png

Serbian_Orthodox_Church_1918_MPupin_Serb-dynasties_p31.png

380906_319740151384004_100000440665428_1177076_922212436_n.jpg

Што се тиче Манастира сви су изграђени за време Византије - 90%....
Ваших манастира могу се пребројати на прсте...Према томе немој да се превише узбуђујеш....

Или је и Михајло Путин био рођени Нато плаћеник и домаћи издајник....:bob:

Да чујемо те хелене сада - тј АЛБАНЦЕ...

Питао сам - Хоћеш ли да ја поставим Мапе старије од те твоје где нема Срба? Да ли ће то бити доказ да Срби не постоје?

Гундулић је то писао и свака му част...Пре њега и после њега једно 10000000 људи и писаца и историчара тврде другачије...

Jedno 10000000 ljudi i pisaca i istoricara tvrde da su anticki Makedonci Grci i ja im ne verujem..

Jedno 10000000 ljudi i pisaca i istoricara tvrde da su anticki Makedonci Grci i ja im ne verujem..

Нема толико...има пар историчара светске науке али то тврде после првог светског рата...

Новокомпанвана дела се не рачунају....

А коме веровати? Демонстену кои је писао у то време и описивао живот и ратове и ко је ко...Или теби и мени?

Mi smo svi braća............:ok:

Bog se dragi na Srbe razljuti
za njihova smrtna sagresenja.
Nasi cari zakon pogazise,
pocese se krvnicki goniti,
jedan drugom vadit oci zive;
zabacise vladu i drzavu,
za pravilo ludost izabrase.
Nevjerne im sluge postadose
i carskom se krvlju okupase.
Velikasi, proklete im duse,
na komate razdrobise carstvo,
srpske sile grdno satrijese;
velikasi, trag im se utro,
raspre sjeme posijase grko,
te s njim pleme srpsko otrovase;
velikasi, grdne kukavice,
postadose roda izdajice.

Bog se dragi na Srbe razljuti
za njihova smrtna sagresenja.
Nasi cari zakon pogazise,
pocese se krvnicki goniti,
jedan drugom vadit oci zive;
zabacise vladu i drzavu,
za pravilo ludost izabrase.
Nevjerne im sluge postadose
i carskom se krvlju okupase.
Velikasi, proklete im duse,
na komate razdrobise carstvo,
srpske sile grdno satrijese;
velikasi, trag im se utro,
raspre sjeme posijase grko,
te s njim pleme srpsko otrovase;
velikasi, grdne kukavice,
postadose roda izdajice.

E, to !!!

Ајде где...

Какав пораз малоумнику....

Хаг пресудио у корист Македоније
http://www.rts.rs/page/stories/ci/comments/3/Регион/1002918/Хаг+пресудио+у+корист+Македоније.html

Ne znam da li je u pitanje masovna hipnoza ili nesto drugo . izgubili su proces u Hagu jos od samog pocetka .Grcka nikada nije ratifikovala sporazum iz 1993 godine i on kao takav je apsolutno nistavan .Zalosno je to sto neki Cokac koristi srpske novine da proturi nekakvu laz ( Srbi tvrde da su oni pobedili smesno i tragicno ) Srbi i ne poznaju sustinu problema .Da pojasnimo ako je uopste moguce .Hag je presudio u korist Grcke ( Grcka zadrzava pravo da blokira skopljance) , ne samo sto nije ucinjen pomak u resavanju spora suprotno tome Grci su vesto iskoristili firomce da potvrde referencu firom kao condition sua qua none .Pravna i politicka tezina presude kao i dispozicija presude nije minimizirala Grcke pozicije efekat je bio kontra produktivan to su potvrdili skoro sve clanice NATO-a i USA ….BJRM ne moze postati clanica NATO-a dok se ne promeni ime .EU je podrzala stav Grcke u Decembru 2011 godine sa druge strane Grci su postavili VETO i BJRM nije dobila preporuku da otpocne pregovore sa EU .BJRM-ovci su dobili VETO jos jedan dokaz da je sud presudio u korist Grcke .Da sam na mestu ovog Cokca ja bih se smesta ubio posle poraza u Hagu .Gde zelis da se nadjemo I koga treba da potrazim da znam kada dodjem .

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back