Македонија: Престанак емитовања ТВ "Пинк" због коришћења назива БЈРМ

Lord Tywin

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.141
http://www.nspm.rs/hronika/makedoni...ja-tv-qpinkq-zbog-koriscenja-naziva-bjrm.html
Регионални телевизијски провајдер "Тотал ТВ" неће емитовати канале телевизије "Пинк" у Македонији због кориштења назива Бивша Југословенска Република Македонија.
pink-logo-527.jpg

Савет за радиодифузију Македоније затражио је прекид емитовања све док се "Пинк" не извини Македонији због коришћења овог термина.

СРД тражи и исплату новца који ова телевизија дугује Савету за радиодифузију, као и исплату заосталих плата запосленима у македонском "Пинку", наводи се у саопштењу "Тотал ТВ-а".

Београдска групација "Пинк" је пре три године, након Словеније и БиХ, отворила и телевизију у Македонији.

Након две године телевизија је затворена. Нису измирене обавезе запосленима по основу плата и доприноса, а Савету за радиодифузију није уплаћено око 35.000 евра за радиодифузну лиценцу.

Недавно су и грађани Црне Горе изразили незадовољство због емисија на овој телевизији "Ами Џи шоу" и "Курсаџије."

На прву емисију, како је саопштено, грађани се жале због вулгарности, а у Курсаџијама има "националистичких тонова".

(Срна)

Ako cemo po pravilima Makedonija od strane Srbije je priznata po njenom ustavnom imenu.A drzava u koju se svakog dana menjaju stavove to nije ozbiljnja drzava.Ne ide ebem-odebem.Kapis Djoni?

А за узврат БЈРМ је призно неовисност делу територије оном ко га призна по имену?

А за узврат БЈРМ је призно неовисност делу територије оном ко га призна по имену?

Ne BJRM ve to je uradila Republika Makedonija.I ako cemo iskreno ja to nikad ne bi uradio.Kosovo za mene je isto kao za tebe.Vestacka narko tvorevina.Ali sta mogu ja?Sigurno neko drugi za to donosi odluke.

Ne BJRM ve to je uradila Republika Makedonija.I ako cemo iskreno ja to nikad ne bi uradio.Kosovo za mene je isto kao za tebe.Vestacka narko tvorevina.Ali sta mogu ja?Sigurno neko drugi za to donosi odluke.

Е тако ни ја не могу ништа учинити за тебе.:bye:

Pa ako neko drugi donosi odluke umesto vas koji onda moj insistirate na tim sitnicama oko imena?

Pocnite sami da donosite odluke a za ime cete lako.

Pa ako neko drugi donosi odluke umesto vas koji onda moj insistirate na tim sitnicama oko imena?

Pocnite sami da donosite odluke a za ime cete lako.

Oni sami i donose odluke. Pozdravljaju bombardovanje Srbije, priznaju narko-državu Kosovo, vrše pritisak na Srbe da se izjašnjavaju kao Makedonci, vrše pritisak i onemogućavaju rad SPC... To su sve njihove samostalne odluke ;)

Е тако ни ја не могу ништа учинити за тебе.:bye:

:hahaha:......Ne radi se o meni.Radi se o Kosovo i Metohiji.O meni nije potrebno nista uciniti.Potrebno je nesto da Srbija ucimi za Srbe koji su ostali na Kosovo a ne srpske vlasti da pregovara za nesto sto su prvo oni priznali.Inace TV Pink se izvinila za ono sto se govori u temi.

Oni sami i donose odluke. Pozdravljaju bombardovanje Srbije, priznaju narko-državu Kosovo, vrše pritisak na Srbe da se izjašnjavaju kao Makedonci, vrše pritisak i onemogućavaju rad SPC... To su sve njihove samostalne odluke ;)

Nevidjena tortura.Evo sad kratimo i srpske mediume.

- - - - - - - - - -

Је л' могу да бирам мање од два зла:
48110204447723887274.jpg
.
Угасиш ТВ и тачка. Ови други су нам се кроз историју крви напили а и даље смо им ми највећи неприијатељ. Капут, нема више, тако да је и име небитно. Да ли је БЈРМ или Банана Република Македонија свеједно је :mrgreen:

Polako ali sigurno najveca banana drzava Balkana postaje Srbija.

Видиш брате како је модерно данас...
Изивњавамо се сви свакоме...
Али то не мијења ништа.
Увреда остаје увреда, отето је и даље отето, мртви су мртви...
Тако да Пинк извињење може окачи мачку о реп...
Ово је само сјајан повод да се то зло макне са ТВ програма.
Друге земље ће наћи своје разлоге - ако има памети.

Back