Македонија постаје бугарска земља: У Штипу ће се славити дан бугарске армије!

Председник Бугарске на прославу у Македонији дан Војске Бугарске
31956321_1943580928995399_6146330863249391616_n.jpg

DSC04081.jpg

Овој личи на Хрват.Они су најсветлије људи на тлу Бивше Југославије.

Нетачно.
Словенци су најсветлији људи у бившој Југославији и на Балкану (у просеку наравно).

Словенци
attachment.php

1av.jpg

1-av.jpg

1b.jpg

Poslednja izmena:
Нетачно.
Словенци су најсветлији људи у бившој Југославији и на Балкану (у просеку наравно).

Словенци
attachment.php

1av.jpg

1-av.jpg

1b.jpg

Па Словенци су уствари западни Хрвати.

Па Словенци су уствари западни Хрвати.

Словенци нису Хрвати.
Хрвати су већином Срби католици.
Хрвати из северозападне Хрватске (Загорје и Међимурје) су похрваћени Словенци, али они не чине ни 10% од укупне хрватске нације.
Прави Хрвати причају чакавски и њих има само 12%.

Ово ти је карта српског језика (већина Хрвати прича српским језиком зато што су похрваћени Срби католици)
Dijalekti-Štokavskog-narečja.svg

Што рече један форумаш на једном страном антрополошком форуму да Бугари изгледају као мешавина Татара, Грка, Јужних Словена и Арменоида (овај пред крај са ником mutabor) s1.zetaboards.com/anthroscape/topic/8284779/3/ :hahaha:

Jedino prirodno stanje je bila federacija juznoslovenskih naroda zajedno sa Bugarima. To bi bila nacija koja bi izlazila i na Crno i na Jadransko more. Imala bi 30 miliona stanovnika i bila bi vrlo mocna.

Zato su nas Francuska, Britanija, SAD, Rusija, Nemacka i rastrgle medju sobom, pa sada rade sa nama sta hoce.

Сачувај ме Боже и саклони...

Видели смо како се крваво распала Југославија, било би још горе да су Бугари били у Југославији.

Bolje razumem Slovenca iz Stajerske nego Bugarina, a granicimo. Nesto ta podela za juzne Slovene nije dobra.

Као што написах горе Бугари изгледају као мешавина Татара, Грка, Јужних Словена и Арменоида. То је приметио неко други, а ја се слажем са тим.
На линку горе који сам поставио неко је ставио слике бугарске омладине из Пловдива и изгледају врло различито од Срба. И они који су светлији имају чудне црте лица, нешто азијатско и арменоидно избија из њих.
Видим по антролошким форумима да Бугари говоре да су слични Србима. Имају комплекс према Србима и маштају да изгледају европски као Срби али су они далеко од Срба и од реалног европског изгледа.

Језик су узели од нас, али су много искварили.

Uzeli ili ne uzeli zaista cudno zvuci bar za moje usi. Cak ni odsustvo padeza nije toliki problem, jednostavno nekako drugacije izgovaraju reci, i ceski bolje razumem nego bugarski, a dele nas Madjarska i Austrija.

Бугари причају некако пригушено као из дубине грла или стомака.

Не знам да ли си приметио да многи Власи из источне Србије причају кроз нос, исто сам приметио и код Цинцара.

Moze se steci takav utisak. Jos uzeli dosta ruskih reci i kad dodaju ispred ili nazad ono na ili ta na osnovu reci cirkus zivi.:)

Татаробугари су научили српски језик, али им је говорни апарат генетски предодређен за њихов изворни турски језик па зато изговарају речи на чудан начин.

Латиноамериканци су усвојили шпански језик, али њихов шпански звучи другачије од шпанског којим говоре Шпанци.

Nabasah na ovog nekog njihovog istoricara, pravi primer Bugarina. Zdepast, crnjomast, karikaturan.

То је тај њихов чудни пригушени говор, а плус он изгледа као Бугарин са дна каце.

Бојко Борисов изгледа исто ултра-бугарски
bojko.jpg

Interesantno je da većina pravoslavnih zemalja ima još jednu zemljičicu u susedstvu koja je iz nekih razloga odvojena od matice:

Srbija - Crna Gora
Bugarska - Makedonija
Rumunija - Moldavija
Grčka - Kipar
Rusija - Belorusija
Jermenija - Arcah

Zli Vatikan.... :per:

Врло тешко питање.
И Чехиња и Рускиња има екстра риба.

Чехиње и Рускиње ми у просеку изгледају боље него Пољакиње.
To ti se cini, jer su ove podebljane mnoooogo prisutnije na odredjenim sadrzajima nego Poljakinje. :mrgreen: :mrgreen:

Interesantno je da većina pravoslavnih zemalja ima još jednu zemljičicu u susedstvu koja je iz nekih razloga odvojena od matice:

Srbija - Crna Gora
Bugarska - Makedonija
Rumunija - Moldavija
Grčka - Kipar
Rusija - Belorusija
Jermenija - Arcah

Srbija nije Crnoj Gori matica

Back