mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.662
Drugar mi se juče javlja kaže odradio je kvačilo koje je treslo tj radio ga je skoro. Kaže majstor obradili su zamajac, obradili prstenove (?!?) i prenitovali lamelu saksom. To mi je više puta ponovio a ja pojma nemam šta je majstor mislio pod time. Ugl novi set saks je platio 20.000 dinara i više za reno klišu.
Sećam se pre nekog vremena kada su menjali onaj mali hladnjak za grejanje kod jednog auta, ja se pojavio prilikom preuzimanja a on raspalio priču kako je morao da skida glavu motora. A ja rekoh jeste barem zamenili dihtung glave tom prilikom? On paaa nisam to skidao samo usisnu granu. (ispod haube je taj hladnjak) na požarnom zidu.
Ili ovo će da ti traje do kraja života al garancija je samo 6 meseci
Kakve su vama nebuloze pričali majstori ono tipa treba da legne vozi ti to pa se čujemo nikad a možda ni tada
Meni ovo ne fali već godinama otkad sam uzeo novi auto.
Sećam se pre nekog vremena kada su menjali onaj mali hladnjak za grejanje kod jednog auta, ja se pojavio prilikom preuzimanja a on raspalio priču kako je morao da skida glavu motora. A ja rekoh jeste barem zamenili dihtung glave tom prilikom? On paaa nisam to skidao samo usisnu granu. (ispod haube je taj hladnjak) na požarnom zidu.
Ili ovo će da ti traje do kraja života al garancija je samo 6 meseci

Kakve su vama nebuloze pričali majstori ono tipa treba da legne vozi ti to pa se čujemo nikad a možda ni tada

Meni ovo ne fali već godinama otkad sam uzeo novi auto.