Majstorska inspiracija?...

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A

Aleksej_BASO

Gost
Sigurno ste svi videli kako izgleda u radionicama, bravarskim/stolarskim/mehanicarskim.... Sve izlepljeni zidovi golim telima prelepih devojaka!

E, sta mislite, da li je to neka inspiracija-afrodizijak majstorima jer gledaju to 8 sati dnevno (minus pauze)?? I, da li majstori bolje tandare zbog toga od ovih likova po kancelarijama??

Ja sam primetio da sam se popravio od kada sam poceo da radim u radionici! Postao malo bolji yebach nego ranije. :) A radim tek mesec dana, sta ce tek biti kasnije...???

Heather.jpg
nbreast15.jpg
strip-2.swf_tn.JPG

:lol: :lol:

Aleksej_BASO:
Sigurno ste svi videli kako izgleda u radionicama, bravarskim/stolarskim/mehanicarskim.... Sve izlepljeni zidovi golim telima prelepih devojaka!

E, sta mislite, da li je to neka inspiracija-afrodizijak majstorima jer gledaju to 8 sati dnevno (minus pauze)?? I, da li majstori bolje tandare zbog toga od ovih likova po kancelarijama??

Ja sam primetio da sam se popravio od kada sam poceo da radim u radionici! Postao malo bolji yebach nego ranije. :) A radim tek mesec dana, sta ce tek biti kasnije...???
nisi ti vido kako je u vatrogasnoj stanici...CEO zid izlepljen

nesons:
pa to jeste fenomen ( koji mi je poznat ) a zasto ? Ebem li ga !:?

mada nije lose ! ali mislim da bi Soferi da imaju zid najvise polepili !!:lol:
( znas kako je na putu :| - ali garant imaju dobre literature :) )

E, da sofeiri uvek imaju zanimljive vizuelne stimulanse za voznju :D ...imao bi sta sinke da nam kaze na ovu temu, sigurna sam...jbt., ja nikad necu da zaboravim jednu sliku koju sam gledala skoro godinu dana u jednom busu, kojim sam putovala na posao...:):)...steta sto nisam videla ni jednu zenu-sofera- bas me zanima sta ona ima zalepljeno iznad svog i kondukterskog mesta :razz: ? !
Jbt.,, sad mi dade ideju da zalepim ispred svog mikrofona slike polu-golih, malo umazanih uljem zgodnih majstora u letnjim, radnim kombinezonima- mozda i meni sex krene na bolje :razz: :razz: :D

Само замислите њихове радионице без тих слика!
Какво очајно радно окружење.
Оплемењују радни простор. Мотивација.
Мада могли су и слике својих жена да излепе.

SumiTara:
Само замислите њихове радионице без тих слика!
Какво очајно радно окружење.
Оплемењују радни простор. Мотивација.
Мада могли су и слике својих жена да излепе.
Pa, da ti kazem, kad bi ovaj moj zalepio sliku mene- obnazene u svom servisu, bilo bi nam veselo- mesec dana nas ne bi grad prestao da ogovara, a verovatno bi nam prikacili i da smo u nekoj sekti :D ...sad, to sto bi neki visili tamo ne samo da bi popravili aparate, vec i zarad drugih momenata- to vec ne znam kako bi se odrazilo na sex u mom braku :razz: :lol: :lol: ...doduse, kad malo razmislim- posao bi, garant , skocio :razz: ...odo da pitam coveka sta misli o tome... :)

Aleksej_BASO:
Daj fotoaparat slikacu ja mastoje kod mene u radionici :lol:
E, daa, ajde ti njih slikaj, pa da pravimo kalendare za iducu godinu, a :)? Zna se da ti slikanje ide od aparata :lol: ...ima u zemlji dosta mocnih zena na vodecim mestima u nekim firmama, pa bi mogli da spojimo lepo sa korisnim :)...samo nemoj da naplacujes kalendare u naturi, jer ja ostah suva budjelara :)

Aleksej_BASO:
:shock:

Mani bre....

zvao si me....
------------------- - - -- - - - - -
pa evo--mislim naravno,niko to ne voli sa svojom zenom...sem! :roll:
>>pa syper satisfakcija...ja bih pre 'rzao nesto iz MK likove..SUB-zera ii ostalo drystvo,...da
ne nabrajam...medjutim...ko mene pita!>..ovaj..pa lepo,ako je tako...zaista.
.
:rolleyes:
DA zasto ne...ipak kad je choveku tesko,milina mu je treba Ga razumeti,-razumeti uopste...

Cupavka:
E, daa, ajde ti njih slikaj, pa da pravimo kalendare za iducu godinu, a :)? Zna se da ti slikanje ide od aparata :lol: ...ima u zemlji dosta mocnih zena na vodecim mestima u nekim firmama, pa bi mogli da spojimo lepo sa korisnim :)...samo nemoj da naplacujes kalendare u naturi, jer ja ostah suva budjelara :)

Hahaha ova ti j dobra..

Kada bih ja u to uneo svoj stvaralacki dar.... :lol:

Doduse mnogi su majstori krezubi matori sa stomacima ali sta sada.... Tim poslovnim zenama je verovatno i onako dosta vec nalickanih manekena...

A za naplatu... Pa moze da ja svoj deo uzmem u naturi, a za tebe kesh! :lol:

Meni kesh ne treba... ;)

Aleksej_BASO:
Hahaha ova ti j dobra..

Kada bih ja u to uneo svoj stvaralacki dar.... :lol:

Doduse mnogi su majstori krezubi matori sa stomacima ali sta sada.... Tim poslovnim zenama je verovatno i onako dosta vec nalickanih manekena...

A za naplatu... Pa moze da ja svoj deo uzmem u naturi, a za tebe kesh! :lol:

Meni kesh ne treba... ;)

Slusaj, samo ti njih okini, a ja cu da ih sredim u Photoshop-ETu :razz: ...ima da budu k'o upisani... :D ...

Back