limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 38.715
Ladica nece,pa nece.Fali oko 1 cm da se uglavi,ali izgleda tacno da sraf zapinje.
A sad ne mogu ni da ga zavrnem,ni da odvrnem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znas da fioke nekad imaju stopere, da ne bi ispadale. Da nije mozda to?Ladica nece,pa nece.Fali oko 1 cm da se uglavi,ali izgleda tacno da sraf zapinje.
Nije.Ova je sasvim jednostavna.Imaju dvije iste.Jedna je legla savrseno,a ova druga nece.Znas da fioke nekad imaju stopere, da ne bi ispadale. Da nije mozda to?
to sam rekao i bivsoj devojci..ne znam sto me je mrko pogledalaUvek nakon jedne legne i druga lol
Sad kad je zavrsen posao javljaju se menadzeri.?Лимуне, ти си хит. И у кухињи и овде![]()
Zato i jeste bivsa..pazi sta pricas.?to sam rekao i bivsoj devojci..ne znam sto me je mrko pogledala![]()
Slogan...Montaza...lako i brzo...dva srafa za dva dana.Samo kod Limuna!Montaža "Lako kao boza&limunada"..kad pitaju a gde je Boza, pa na terenu, al tu je limunada![]()
Zelim da se zahvalim svima na pomoci,a posebno jolemisi koji je imao strpljenja za moja amaterska pitanja i bez cijeg objasnjenja tesko da bih uspjela.
Nista bez forumasa.
P.s.Sad sam smjestila ormaric u kupatilo i divim mu se.
A koliko sam amater,nista nisam premjerila,sreca pa se uklopi,skoro knap.
Gornja je gornja jer si ti tako odabrala, identične su....znači, možda da promeniš položaj, ova dole da bude gore.Zelim da se zahvalim svima na pomoci,a posebno jolemisi koji je imao strpljenja za moja amaterska pitanja i bez cijeg objasnjenja tesko da bih uspjela.
Nista bez forumasa.
P.s.Sad sam smjestila ormaric u kupatilo i divim mu se.
A koliko sam amater,nista nisam premjerila,sreca pa se uklopi,skoro knap.
Nije mi bas odlika karaktera strpljenje,ali sta cu,morala sam.Svaka čast na strpljenju i trudu koji si uložila da sklopiš taj ormarić.
Mnogi bi odustali.
Nije,gornja je gornja jer ima neki ukras na prednjoj strani,pa se vidi da je gornja.Gornja je gornja jer si ti tako odabrala, identične su....znači, možda da promeniš položaj, ova dole da bude gore.
Nekad se i sami monteri muče oko baš takvih delova. Možda je i neki mali defekt u pitanju.
Da je to obična fijoka, starog tipa za komode, pa lepo onaj deo samo namažeš sapunom da klizi...
Nije,gornja je gornja jer ima neki ukras na prednjoj strani,pa se vidi da je gornja.
Ali probala sam i da zamijenim.U donju vodilicu legnu dobro obje ladice,ali u gornju ne moze nijedna.Znaci,nije do ladice.
Najvise sumnjam na taj sraf koji drzi vodilicu.On mozda nije do kraja zavrnut pa zapinje.
Mada,na oko gledajuci,zavrnut je kao i svi ostali uz maksimum moje snage.![]()
Ovo je novi momenat!vodilice, tj "klizaci" na fiokama se uvek savrseno uklapaju
proveri da nisi slucajno zamenila L i R jer su identicne.
Moze a pravi problem i sigurno je do toga.
Srafovi ne mogu da "klizace" koce jer sluze samo da se
fioka fiksira na "klizace" tj vodilicu
Drzim fige pa da opalim vatromet kad kazes evo gotov je![]()
Ovo je novi momenat!
Da li sad moram samo ove dvije gornje vodilice da zamijenim ili i donje?
Uopste ne znam koji je par bio zajedno jer sam, pametno, izvadila sve iz kese i pomijesala.
Ali ako je ovo jedna od opcija,probacu i nju.
Hvala.![]()