- Poruka
- 93.032
brate pipaj ti do mile volje, ja ipak ne bih 
[/QUOTE]
to pipneš jednom, da proveriš. Ako je u redu, nastaviš, u suprotnom...

[/QUOTE]
to pipneš jednom, da proveriš. Ako je u redu, nastaviš, u suprotnom...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da ti objasnim kako se to radinisam gledao u glavu... sad si mi upropastio dan (noć)
sad ti je upravo lupila virtualan šamarda ti objasnim kako se to radi
kad sam prvi put video @Meowy prvo sam joj gledao usi, pa nos, onda bradu i odmah iza toga trazio adamovu jabucicu..kad je sve to prosla onda sam pogledao lice i pomislio - lepa zena i tek onda presao dalje, da ne kaazem nize![]()
zasto?sad ti je upravo lupila virtualan šamar
prava dama uvek prvo lupi šamar, a posle ...sto?
jer sam gledao nize?![]()
Sto prepricavas kao da nisam u prostoriji prisutna?,da ti objasnim kako se to radi
kad sam prvi put video @Meowy prvo sam joj gledao usi, pa nos, onda bradu i odmah iza toga trazio adamovu jabucicu..kad je sve to prosla onda sam pogledao lice i pomislio - lepa zena i tek onda presao dalje, da ne kaazem nize![]()
I ovaj video nije shala nego ozbiljno neshto?
i posle neka neko kaze da je ajfon ozbiljan telefon kad moze da ga popravi sisata plavusa sa ogromnim noktima![]()
i posle neka neko kaze da je ajfon ozbiljan telefon kad moze da ga popravi sisata plavusa sa ogromnim noktima![]()
Hahahabice on bukvalno nasadjen ako ne bude u buducnosti manje obracao paznju na sise a vise na facu![]()