- Poruka
- 129.873
i posle neka neko kaze da je ajfon ozbiljan telefon kad moze da ga popravi sisata plavusa sa ogromnim noktima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i ovaj serviser se ozbiljno kamuflirao u plavusu
i posle neka neko kaze da je ajfon ozbiljan telefon kad moze da ga popravi sisata plavusa sa ogromnim noktima![]()
Pokazi nam tvog majstorakakav telefon, takav i majstor
zato ja koristim samsung s klasu![]()
Zna Sredoje sta valja. Nije pao na fensn. Covek u struci.kakav telefon, takav i majstor
zato ja koristim samsung s klasu![]()
majstor je stidljivPokazi nam tvog majstora![]()
![]()
ova majstorica je pravi primer eplovog proizvodaZna Sredoje sta valja. Nije pao na fensn. Covek u struci.
jel može mizoginije da sastaviš komentar
i posle neka neko kaze da je ajfon ozbiljan telefon kad moze da ga popravi sisata plavusa sa ogromnim noktima![]()
Tu cast samo uzivo. Igra na kartu "Hard to get"Pokazi nam tvog majstora![]()
![]()
ova majstorica je pravi primer eplovog proizvoda
spolja jadac a unutra gladac ..ovde i bukvalno![]()
Njemu*a njioj svaka čast
da li je mizoginija kad se radi o tranvestitu?jel može mizoginije da sastaviš komentar![]()
nisam gledao u glavu... sad si mi upropastio dan (noć)da li je mizoginija kad se radi o tranvestitu?![]()
ti samo u sise gledas..sram te bilonisam gledao u glavu... sad si mi upropastio dan (noć)
A ja pomislio da si prihvatio lgbt propagandu i da smatras njega za nju. Najezio se na trenutak. Sad mi lakse. Znao sam ja da si pravo nasadjen.nisam gledao u glavu... sad si mi upropastio dan (noć)
bice on bukvalno nasadjen ako ne bude u buducnosti manje obracao paznju na sise a vise na facuZnao sam ja da si pravo nasadjen.
Ti odmah procesljas sve moguce paralelne nivoe,a i prozivis ih simulaciono,svaka castA ja pomislio da si prihvatio lgbt propagandu i da smatras njega za nju. Najezio se na trenutak. Sad mi lakse. Znao sam ja da si pravo nasadjen.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Vristim.bice on bukvalno nasadjen ako ne bude u buducnosti manje obracao paznju na sise a vise na facu![]()
to valjda može da se opipa?ti samo u sise gledas..sram te bilo
pazi da se tako ne zahebes jednom prilikom![]()
Nije meni lako.Ti odmah procesljas sve moguce paralelne nivoe,a i prozivis ih simulaciono,svaka cast![]()
brate pipaj ti do mile volje, ja ipak ne bihto valjda može da se opipa?