Majstori zanata - glumci

• Začetnik teme Začetnik teme Deena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Vanessa Redgrave. Sa 75 izgleda lepše nego kad je bila mlada. Deluje mi nekako mudro i smireno.
Nisam joj nešto pratio karijeru i nemam po pitanju glume ništa posebno da kažem, samo kad uhvatim neki film s njom pogledam uglavnom zbog nje.
Svi ističu Helen Mirren kao neku lepoticu od tih starijih aktuelnih gospodža, ali meni je Vanessa lepša...
Ne znam što sam je posebno istakao, nije mi jedna od omiljenih glumica, jednostavno mi je pala na pamet... :)

"Madness is rare in individuals - but in groups, parties, nations, and ages it is the rule."

Friedrich Nietzsche
hehe

* * *

Jao sta si ono bese mudro negde napisao, da je svet u estetskom smislu opravdao postojanje ili tako nesto...?

Sto se tice ovog hehe be diraj mi Bejla :mafijas:

Vanessa Redgrave. Sa 75 izgleda lepše nego kad je bila mlada. Deluje mi nekako mudro i smireno.
Nisam joj nešto pratio karijeru i nemam po pitanju glume ništa posebno da kažem, samo kad uhvatim neki film s njom pogledam uglavnom zbog nje.
Svi ističu Helen Mirren kao neku lepoticu od tih starijih aktuelnih gospodža, ali meni je Vanessa lepša...
Ne znam što sam je posebno istakao, nije mi jedna od omiljenih glumica, jednostavno mi je pala na pamet... :)

Ja sam gledala Letters to Juliet zato sto glumi ona i njen suprug, Franco Nero.
Kakav klip, pazi ti to sto je ona bila opasna macka! :lol:
Nisam do sad obracala paznju ima jako lep glas.

Moguce da je zbog Heleninog aristokratskog porekla, stvarno nemam pojma.
Gotivim ih obe pa nisam ni obracala paznju. Dostojanstvene i pristojne zene bez kompleksa, zrele, pametne...nadam se da cu i ja biti takva kad ostarim.

rekoh da niste normalni jer sam mislila da je ovvo tema dje raspravljamo kako cije noge izgledaju, kako glas zvuci ,minimalna facijalna mimika,kako ko podize mali prst :eek:...al dobro :D
mislim da smo imali jedno 3 ovakve teme...skorija 'glucmi u cijojglumi uzivate ' al kad je dan,nek je rodjendan
redgrejvova je legenda... sjajna glumica,intelektualka,dama ...ni kcerke joj nisu bile totalno antitalentovane. Mirenova je sad u zizi zbog tog njenog "stara sam,al seksi" ponasanja ...ne negiram da je dobra glumica,naprotiv,ali vanesa redgrejv je bolja...:)

rekoh da niste normalni jer sam mislila da je ovvo tema dje raspravljamo kako cije noge izgledaju, kako glas zvuci ,minimalna facijalna mimika,kako ko podize mali prst :eek:...al dobro :D
mislim da smo imali jedno 3 ovakve teme...skorija 'glucmi u cijojglumi uzivate ' al kad je dan,nek je rodjendan
redgrejvova je legenda... sjajna glumica,intelektualka,dama ...ni kcerke joj nisu bile totalno antitalentovane. Mirenova je sad u zizi zbog tog njenog "stara sam,al seksi" ponasanja ...ne negiram da je dobra glumica,naprotiv,ali vanesa redgrejv je bolja...:)

Sara ja mislim da to i jeste takva tema :eek: slucajno je pala pod moje autorstvo pa se malo pogubila :lol: zamisljeno je da se ubacuju detalji od glasa, guze do trepavica ili kao ovo za Vanesu, dakle sve moze!

Kad vec spomenu cerke, meni Dzoeli ne da ide na zivce nego mi se Nip/Tuck smucio zbog nje :(

... :eek:
(Koja fetišistička tema. :lol:)
Skinuo sam The Queen, sutra ću da odgledam. Ona trenutno još uvek koristi popularnost stečenu tim filmom...

Recimo da mi se kod Vanesse i Helen sviđa to što i u poznijim godinama ne usporavaju, podjednako su aktivne kao kad su bile mlađe,
a u mladosti su bile buntovnice i provokatori... Uostalom, Madonna says it best:

35hr7fs.jpg

:ok:

Poslednja izmena:
Sara ja mislim da to i jeste takva tema :eek: slucajno je pala pod moje autorstvo pa se malo pogubila :lol: zamisljeno je da se ubacuju detalji od glasa, guze do trepavica ili kao ovo za Vanesu, dakle sve moze!

Kad vec spomenu cerke, meni Dzoeli ne da ide na zivce nego mi se Nip/Tuck smucio zbog nje :(
neka se pogubila,ona nije bila dovoljno elitisticka za ovaj podforum hihihi
Meni je Dzoeli bila gotivna u Nip/Tuck. najmocnija je scena ona kad se razbije o ono staklo. hau pauerful. a i mocno je kad ugushi onu jadnu zenu u bolnici,misleci da joj je amjka. a ono, Vanesa kuci ,u fotelji sa martinijem ili cime god :) . kul je Vanesa i tu...

Edvard Norton u filmovima Američka istorija X i Borilački klub je primer fantastične transformacije. Nikada neću zaboraviti scenu iz ovog drugog filma kad mlati samog sebe. :)

Da, ima nekoliko glumaca koji su stvarno majstori transformacije: meni je recimo fascinantan Gari Oldman: može, čini mi se, da bude bilo ko: setiti se njegovih uloga u filmu True Romance, Drakula ili Batman-Dark Knight... čudno je, kada ga je čovek gledao u recimo Leonu, ili nekoj drugoj ekstrovertnoj ulozi, videti ga onako 'zatvorenog' iza naočara i brkova, potpuno drugačija vrsta energije... a isto je neverovatan, ali tek na drugu loptu, kada shvatiš kako je uspeo tako da se prebodobi.
Ume da bude sasvim običan, anoniman i neupadljiv, a u isto vreme neverovatan i fascinantan
,
baš kao Alek Ginis (na koga se citirana rečenica odnosi): u filmu Kind Hearts and Coronets, Ginis je glumio 8 uloga, celu porodicu, uključujući i jednu tetku : ), bio je Indus u Putu u Indiju, Arapin u Lorensu od Arabije, za Most na reci Kvaj je dobio oskara, bio je i Ben 'Obi-Wan' Kenobi : ) Imao je divan glas i savršenu dikciju - englesko pozorište je majka.

norton nijel ijep,al je prezgodan...ima nesto,vidi se da nije shupalj ......mogao bi vidjeti istog takvog covjeka na ulici,al on ima nesto....norton...
u american x ahhh...
steta sto mu je izbor uloga poslednjih godina bezveze....

al ubijedljivo najbolja nip tuck scena...prva sezona...kad se ona debela kokne uz onu pjesmu...you re so damn beautiful...fleka krvi na zidu....

...imamo 15 tema o glumcima i svaka ima po dvije strane...sjajno :D

kejt vinslet i njene prepodobne obrve koje joj donijeshe oskara kucji ap nort

http://4.***************/-ApLrTgB9DaE/TckT0-bcOEI/AAAAAAAAENg/DKirDCf9HUA/s1600/Kate%252BWinslet%252BSet%252BMildred%252BPierce%252BNew%252BYork%252BB6JRwE_WVaQl.jpg

Back