Majn Kamf 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Headhunter

Primećen član
Poruka
949
Majn Kamf 2

Seselj u zatvoru pise knjige.A da to nije samo zabava, pokazuje njegova najnovija knjiga:
"Nesto,nesto- Ideologija mog nacizma"
Ko ce nasesti na najnoviji pokusaj idolizacije, u rangu Hitlera, ostaje da se vidi. :roll:

Stivo je bez sumnje interesantno i opisuje Seseljeve prevare i govor mrznje,koji potura kao srpski nacionalizam. Necija glupost i otrovna demagogija - nije srpski nacionalizam. Srpski nacionalizam smo svi mi,a ne Seseljev Majn Kamf br.2
:?

Majn Kamf 2

Seselj u zatvoru pise knjige.A da to nije samo zabava, pokazuje njegova najnovija knjiga:
Ko ce nasesti na najnoviji pokusaj idolizacije, u rangu Hitlera, ostaje da se vidi. :roll:

Stivo je bez sumnje interesantno i opisuje Seseljeve prevare i govor mrznje,koji potura kao srpski nacionalizam. Necija glupost i otrovna demagogija - nije srpski nacionalizam. Srpski nacionalizam smo svi mi,a ne Seseljev Majn Kamf br.2
Odlična poruka,posebno zaključak.

Majn Kamf 2

Najgore je što velika većina poistovjećuje srpski nacionalizam sa Šešeljem i sličnim njemu.
Ako je nacionalista Šešelj jer je poznat po svome govoru mržnje još od sredine '80, onda se pitam zašto naš narod poistovjećuje nacionalizam sa šovinizmom!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back