Majmuni kao kućni ljubimci

I ja bi bio besan u kavezu :) Da se ja pitam zoovrtovi nebi ni postojali.Po mom misljenju to je mucenje za zivotinje.Kazu da je majmun posle coveka najjinteligentnije zivo bice na planeti i kao takvog treba ga odvojiti od ostalih majmuna,vezati ,kavez i voleti :(
Slazem se, ali sam primetila da, od svih zivotinja, majmun mi je delovao najmanje raspolozen. Mada, to je bilo davno, i ne volim da posecujem zooloske vrtove. Volela bih samo da vidim pandu..

Slazem se, ali sam primetila da, od svih zivotinja, majmun mi je delovao najmanje raspolozen. Mada, to je bilo davno, i ne volim da posecujem zooloske vrtove. Volela bih samo da vidim pandu..
Mislim da je to zato sto je majmun najjinteligentnija zivotinja i najjslicnija coveku pa ga je lakse proceniti.Al mislim da su i druge zivotinje u slicnoj situaciji :(

Треба бити свестан да је већина дивљих животиња , нарочито егзотичних, заправо разултат криминалних активности а не спашавања.Да живиш у Индији могао би без проблема да имаш мајмуна као љубимца , овде је то сасвим друга прича.

Back