gost 39034
Elita
- Poruka
- 20.782
kaznjivo je pricati o drugima ili otvarati teme o njima
da nemas smajlisada bi` pritisnuo trouglic
![]()
ne otvaram temu o drugima
ne kazem nista sto ne stoji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kaznjivo je pricati o drugima ili otvarati teme o njima
da nemas smajlisada bi` pritisnuo trouglic
![]()
pa, lindinih slika ima koliko hoces na dvdu bre..
nemoj da kazes da ne znas kako izgleda najbolja riba foruma????
pa si mislio da ci JA da tim dam neciji tudj broj mobilnog????ma to za sliku bila navlakusa vise me iteresovao Mobilni
opet nije upalilo![]()
pa si mislio da ci JA da tim dam neciji tudj broj mobilnog????
si ti normalan, bre?
suocavanje sa istinom je uvek bolno, neko je spreman da se sa tim uhvati u kostac, neko bezi od toga, no svako zivi sa svojim izborom
sto se tice razmazivanja, posle cu da odgovorim i na to
sto se tice ljubomore, nesto nisam u fazonu da mislim da su zene oko mene ljubomorne na mene...nemaju ni zasta da budu, jer sam obicna, prosecna zena, bas isto kao i one
tu i tamo se pojavi neko ko kaze da je ljubomoran na moju spospbnost da jedem ko stoka,a da uvek imam 50 kila, al dobro..to je vise zezanje, no stvarna ljubomora
ja generalno ljubomoru kao osecanje ne priznajem i ne poznajem, mislim da ljubomora i ne postoji, vise je citav dijapazon drugih nekih osecaja-zavist, posesivnost, zelja, ocaj, depresija, ceznja..
prema sebi i svom zivotu sam uvek pre suvise kriticna, no sto ga uvijam u ruzicasto, takav sam tip osobe....mozda to i nije dobro, al vise volim da mislim najgore, pa da bude najbolje, no obrnuto...
sto s eforuma tice, smesan mi je taj stav..nejmu pribegavaju zna se koje zene....to je onaj tip "jelena karleusa", ja sam ovo i ono, svi me mrze, muz mi je extra, karijera bomba, deca su mi anpredna, a ono jad i cemer kad pogledas cinjenicno stanje...pa, sto monika beluci nema taj fazon??? tako je i ovde..meni je najevidentniji primer linde..npr, ona jeste ekstra riba i ona to zna i svi to znamo, i ja nju nigde za sve ove godine ne videh da vise "vi ste ljubomorne na mene, vi me mrzite, vi zelite da imate sto i ja, bla, bla"..zeza se na svoj racun, sto je uvek dokaz sigurnosti u sebe, i kad govori kako je ekstra, to je tako sarmantno i zajeba.vcki......nema zena sta da govori takve gluposti..zna se ko je ovde u tom fazonu...i samo te osobe ne vide koliko su smesne i koliko same sebe zele da uvere u to sto govore, jer druge i ne mogu...dobro, lazem, mogu, ko sto i jeca peca karleusica ima jedno 100 fanova koji joj veruju da je ekstra![]()
uvek se nadam![]()
Da li si sigurna da nisi ti rodila moju cerku?
dobro sad si me definitivno razocarala![]()
ne otvaram temu o drugima
ne kazem nista sto ne stoji
Dive,
majkumu, pa jel toliko boli... suocavanje sa istinom?![]()
vodolija?ako, ako
nada i jeste za.........
- - - - - - - - - -
vodolija, samo to...sve su takve![]()
vodolija?
kako do sad nisam skontala?