Majkl Polt: Novi ustav za stabilnu Srbiju

• Začetnik teme Začetnik teme BG5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
veKsla:
kolega mito dajte se odluchite jel mrmot glodar ili prezhivach...ovako shta nam preostaje nego analiza kompletne anamneze zivotinjskog carstva sa tezishtem na biljojede mesozderskog porekla....

Majkl Polt: Novi ustav za stabilnu Srbiju

Па зар МРМОТ није глодар ???
106ar.gif

Е људи имам предлог...
Ајде да би се слушали, мора да се виче.
Дакле.
Да направимо једну тему ПРО Устав и једну КОНТРА па све турајте на те две.
Доста бре више, овај је пшодржао, овај није, само још чекам тему шта је папа Император рекао овом приликом.

veKsla:
milanche....ovo nisu investitori koji su stvorili novu vrednost, ovo su novi vlasnici postojece imovine koju su kupili ....
Ima i jednih drugih...tamo gde pise greenfild to su oni koji su "stvorili novu vrednost".
Takodje neko ko izvrsi i privatizaciju i preuzimanje moze da svori "novu vrednost" tako sto ce prosiriti ili modernizovati proizvodnju.
Ali ne znam sto mi repliciras kad nije bila prica o greenfild invesiticjama nego o investicijama uopste.
Medju Greenfild investicijam ako bolje pogledas neces naci ni jednu rusku firmu.
Ja znam za samo jednu koja je ulozila 1vmilion evra za fabriku votke u Koseljevi.

dr hirurg:
Имам информације колега терешкова и то преко господина Бесона, да ће уважени Бенедикт дати свој глас за референдум и Устав у целини.

Хи-хи-хи-хи-...........хи-хик.......ево почех да штуцам, помиње ме Бенедикт........

a115.gif

Једна мала дигресија колеге. Не знам колико има посредне или непосредне везе емитовање серијала ”Велики Брат” са подршком САД Уставу Србије? :shock: :idea:

Само се плашим да ме због ове дигресије не оптужи колега Нексус за могуће теорије завере. :shock:

dr hirurg:
Једна мала дигресија колеге. Не знам колико има посредне или непосредне везе емитовање серијала ”Велики Брат” са подршком САД Уставу Србије? :shock: :idea:

Само се плашим да ме због ове дигресије не оптужи колега Нексус за могуће теорије завере. :shock:

Наравно да има колега. Велики Брат стоји иза свега.
Рече јуче колега Милан Видојевић (аутор књиге о Илуминатима) "Ја се не уклапам, могу бити само Србин, а не робот"... али авај колега. Само оних 300-нак испред Скупштине данас могу да се назову Србима. Остало све партијски роботи. Уз то мрзе Србију :lol: :lol: :lol:

Back