Majkl Medsen podneo zahtev za razvod od supruge navodeći da je ona dovela njihovog sina do samoubistva

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.254
Glumac je takođe podneo zabranu prilaska protiv svoje otuđene supruge, tvrdeći da je njena navodna provala dovela do njegovog hapšenja zbog nasilja u porodici prošlog meseca.

Majkl Medsen je podneo zahtev za razvod od svoje supruge DeAne Madsen, sa 28 godina, navodeći u podnesku da je ona naterala njihovog pokojnog sina Hadsona do samoubistva.

Glumac, koji se često pojavljuje u filmovima Kventina Tarantina, naveo je nepomirljive razlike zbog razlaza, i rekao da su se on i DeAnna razdvojili ubrzo nakon smrti Hadsona, koji je takođe bio Tarantinovo kumče, početkom 2022.

U izjavi koju je potpisao Madsen priloženoj uz podnesak podnet u sredu u Los Anđelesu i pregledan od strane Entertainment Veekli-a, Madsen je napisao da veruje da je njegova otuđena supruga „odvezla“ njihovog sina u smrt svojim navodnim „zapuštanjem, pićem i alkoholizmom“.

Image1.jpg

Hadson, veterinar američke vojske, umro je januara 2022. na Havajima, gde je živeo sa suprugom. Imao je 26 godina.

„U šoku sam jer je moj sin, s kojim sam razgovarao pre nekoliko dana, rekao da je srećan. Moj poslednji tekst od njega je bio 'Volim te tata'", rekao je Madsen u izjavi za Los Anđeles tajms u to vreme, dodajući da je zahtevao potpunu istragu od strane vojske. Medsen je verovao da su se "oficiri i činovi podsmevali” terapiji njegovog sina, i to ga je nateralo da prestane da traži usluge mentalnog zdravlja.

Hadson, veterinar američke vojske, umro je januara 2022. na Havajima, gde je živeo sa suprugom. Imao je 26 godina.

„U šoku sam jer je moj sin, s kojim sam razgovarao pre nekoliko dana, rekao da je srećan. Moj poslednji tekst od njega je bio 'Volim te tata'", rekao je Madsen u izjavi za Los Anđeles tajms u to vreme, dodajući da je zahtevao potpunu istragu od strane vojske. Medsen je verovao da su se "oficiri i činovi podsmevali” terapiji njegovog sina, i to ga je nateralo da prestane da traži usluge mentalnog zdravlja.
Je li "veterinar" ili "veteran" ?

Back