The Dog Woman
Domaćin
- Poruka
- 3.617
Koliko si knjiga procitao/procitala u zivotu?ljakse i to žešći
Bez laganja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko si knjiga procitao/procitala u zivotu?ljakse i to žešći
nisam brojaoKoliko si knjiga procitao/procitala u zivotu?
Bez laganja
Majkl naravno, Elvisove pjesme mi nikad nisu bile nista specijalno.
Elvisovo igranje tek ne bih da komentarisem, zadrzacu misljenje za sebe.
Имао је наследно обољење коже. Одвратно је омаловажавати људе на основу физичког изгледа, а додатно је одвратно ако је такав изглед резултат болести. А подједнако је одвратно писати о некоме кога не познајеш да је ретардиран јер си ти ,,након једне минуте" утврдио тако.Neću ni ja Jacksonovo hvatanje za genitalije u valjda svakom spotu i live nastupu..
Pogleda sam nedavno neki dokumentarac o njemu i njegovim fanovima i šta drugo reći osim da je meni to bilo tužno za vidit u šta se MJ pretvoria s godinama. Izgleda je doslovno kao karikatura, a na fanovima nakon jedne minute vidiš da su poluretardirani likovi s kojima normalna osoba ne želi imat ništa zajedničko. A iako nisam fan Elvisa moj glas ide njemu čisto jer mi je njegova glazba bliža.
Ne omalovažavam ga na račun fizičkog izgleda nego na račun toga kako se ponaša, priča i razmišlja. A isto tako mi se nisu svidili ni njegovi fanovi koji zbilja izgledaju poluretardirano pa kome pravo kome krivo. A ako mi ne viruješ pogledaj taj dokumentarac na Netflixu pa me demantiraj.Имао је наследно обољење коже. Одвратно је омаловажавати људе на основу физичког изгледа, а додатно је одвратно ако је такав изглед резултат болести. А подједнако је одвратно писати о некоме кога не познајеш да је ретардиран јер си ти ,,након једне минуте" утврдио тако.
piše se MajklElvis.
Majkl Prisli.piše se Majkl
pa jeiga, ja od majklu seljaku a ono mene pita kolko sam čito brateuuwwwwСвака тема прерасте у препуцавање и пљувачину.
Jedna od omiljenih. Dva genija na jednom mjestu
Samo se ti smij, ja sam pitala s razlogom.pa jeiga, ja od majklu seljaku a ono mene pita kolko sam čito brateuuwwww