Majkl Dzekson ili Elvis Prisli?

Majkl Dzekson ili Elvis Prisli

• Majkl

glasova: 11 42,3%
  • Elvis

glasova: 15 57,7%

• Ukupno glasova
    26
_105552939_7a97fec2-6a0e-49a6-b703-bb549412eda5.jpg

Pravi MJ sa Bitlsima.

Majkl naravno, Elvisove pjesme mi nikad nisu bile nista specijalno.
Elvisovo igranje tek ne bih da komentarisem, zadrzacu misljenje za sebe.

Neću ni ja Jacksonovo hvatanje za genitalije u valjda svakom spotu i live nastupu..

Pogleda sam nedavno neki dokumentarac o njemu i njegovim fanovima i šta drugo reći osim da je meni to bilo tužno za vidit u šta se MJ pretvoria s godinama. Izgleda je doslovno kao karikatura, a na fanovima nakon jedne minute vidiš da su poluretardirani likovi s kojima normalna osoba ne želi imat ništa zajedničko. A iako nisam fan Elvisa moj glas ide njemu čisto jer mi je njegova glazba bliža.

Neću ni ja Jacksonovo hvatanje za genitalije u valjda svakom spotu i live nastupu..

Pogleda sam nedavno neki dokumentarac o njemu i njegovim fanovima i šta drugo reći osim da je meni to bilo tužno za vidit u šta se MJ pretvoria s godinama. Izgleda je doslovno kao karikatura, a na fanovima nakon jedne minute vidiš da su poluretardirani likovi s kojima normalna osoba ne želi imat ništa zajedničko. A iako nisam fan Elvisa moj glas ide njemu čisto jer mi je njegova glazba bliža.
Имао је наследно обољење коже. Одвратно је омаловажавати људе на основу физичког изгледа, а додатно је одвратно ако је такав изглед резултат болести. А подједнако је одвратно писати о некоме кога не познајеш да је ретардиран јер си ти ,,након једне минуте" утврдио тако.

Имао је наследно обољење коже. Одвратно је омаловажавати људе на основу физичког изгледа, а додатно је одвратно ако је такав изглед резултат болести. А подједнако је одвратно писати о некоме кога не познајеш да је ретардиран јер си ти ,,након једне минуте" утврдио тако.
Ne omalovažavam ga na račun fizičkog izgleda nego na račun toga kako se ponaša, priča i razmišlja. A isto tako mi se nisu svidili ni njegovi fanovi koji zbilja izgledaju poluretardirano pa kome pravo kome krivo. A ako mi ne viruješ pogledaj taj dokumentarac na Netflixu pa me demantiraj.

Kralj popa obožavao je knjige. U knjižarama nedaleko svog doma koje je često posjećivao (Book Soup i Skylight) pamte kako je najviše volio poeziju, a najdraži mu je pisac bio Ralph Waldo Emerson. Na ranču Neverland njegova je knjižnica imala 10 000 knjiga koje nisu bile tek ukras – imale su bookmarke, bilješke i često je, povlačeći se od svijeta, s užitkom čitao. Bio je samouk, nije odrastao s knjigama jer je imao karijeru kao maleni dječak, ali je sve nadoknadio kad je imao svoj novac i svoj dom – Jackson je bio izuzetno načitan.

https://citajknjigu.com/velike-lije...iE0YPhRDZKCCSM8AOGz1kFaWZJsoKMVCF_oYdZc5zqZ-E

Back