Majke

Da upotpunimo serijal...
Čula sam od par žena da su se plašile da neće voleti ili bar ne dovoljno svoje dete kad ga rode.
Da li ste imale te tripove?

Ne zato što sam gledala neki film di se majka patološki vezala za dete pa sam bila u fazonu - to se ne sme desiti.
Mislim da smo razvili sasvim normalan odnos, bebac ima preko god. dana i ne tresem se sad ako treba da odem negde bez njega, čak i ako to uključuje noćenje (bila sam na svadbi kod brata, 24 sata me nije bilo, preživesmo, zamisli).

Ne zato što sam gledala neki film di se majka patološki vezala za dete pa sam bila u fazonu - to se ne sme desiti.
Mislim da smo razvili sasvim normalan odnos, bebac ima preko god. dana i ne tresem se sad ako treba da odem negde bez njega, čak i ako to uključuje noćenje (bila sam na svadbi kod brata, 24 sata me nije bilo, preživesmo, zamisli).

Ma ti si nemajka...:lol: A dojenje...

Pa, tako i treba. A ne kao kod mog klinca u razredu. Imaju 10 god. nece na ekskurziju jer ne mogu bez mame :roll:
Divno je imati bake, deke, tetke,... Imas poverenje, znas da su deca potpuno na sigurnom.
Kako rastu, treba da su sto cesce sami.
Ja bih svog sada komotno mogla da ostavim ceo vikend samog.

pa....da si majka ne bi sebi postavljala takvo pitanje. trudnoj zeni svasta prolazi kroz glavu. i ne osudjujem ni jednu majku, koja makar vuklja dete za sobom, svaka majka se trudi da bude najbolja majka sto moze da bude. zao mi je zena majke ili nemjake koje se oblace ko ku.rve da bi privukle paznju, to nema veze sa majcinstvom. to ima veze sa stavom prema sebi. a od komentara koji se ovde sipaju me podilazi jeza. zloba i ostrascenost. hej! get a life!

Back