gost 114527
Veoma poznat
- Poruka
- 14.555
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
siva brate sestro sta je s tobom
imas neki milf fetis![]()
jer su sebicne
Da upotpunimo serijal...
Čula sam od par žena da su se plašile da neće voleti ili bar ne dovoljno svoje dete kad ga rode.
Da li ste imale te tripove?
misim da tu ima više od sebičnosti. to je pre izopačenost.
Lazna moralnost i izigravanje nekog ludila da privuku paznju,zabole njih za dete gledaju samo sebe one,nisu ni M od majke videle,ako mislimo na istu grupaciju.
pa to
najjače su mi one nesrećnice novopečene mame što vukljaju ulicom malu decu ko torbetinu, pa kad vide gotivnog lika u susret da im ide a one se napregnu pa se koncentrišu da što bolje izgledaju u mimohodu dok im se dete spopliće po šahtovima i trotoarima, lomi one nogice, zapinje za žardinjere a one ništa od toga ne vide od kurrca što im na umu
misim da tu ima više od sebičnosti. to je pre izopačenost.
pa to
najjače su mi one nesrećnice novopečene mame što vukljaju ulicom malu decu ko torbetinu, pa kad vide gotivnog lika u susret da im ide a one se napregnu pa se koncentrišu da što bolje izgledaju u mimohodu dok im se dete spopliće po šahtovima i trotoarima, lomi one nogice, zapinje za žardinjere a one ništa od toga ne vide od kurrca što im na umu
pa to
nema to veze gde zivimo....to je opsti trend u svetu..jer su vecina muskaraca postali papuche....retardi......
Hm... Svašta je stili svašta je trend
Očigledno.
Nego.... ima veze i sa tim gde živimo, kako ne? U Srbiji je debilizam široko rasprostranjen...
Mnogo bre pacijenata na malom prostoru, mnogo...
P. S. Nego, kako je lik koji se loži na tako neku dronfulju "papuča"?
pa još gore je po raznim zapadima, seks i grad je sniman u americi a ne na balkanu
pa još gore je po raznim zapadima, seks i grad je sniman u americi a ne na balkanu
debilizam je draga moja rasprostranjen sirom sveta.......papucaha je jer joj dozvoljava da se ponasa na taj nacin.....mada verovatno njemu igra qurac i za nju i za decu....baci im pare i stoli ga bojko......
i nase balkanke se emancipovale.......nece vise ni decu da doje da im ne propadne sisa.....cast izuzecima.......
i nase balkanke se emancipovale.......nece vise ni decu da doje da im ne propadne sisa.....cast izuzecima.......
Ne bi rekla...
Možda je problem u Balkancima? Hm?![]()
šta ne bi rekla daro?
sa zapada je i došla ta moda da žena stavlja svoju guzzicu ispred detetove, seks i grad recimo je ultimativna personifikacija toga
drugo je što u našim bednim uslovima sve to poprima daleko tragikomičnije obrise
papucha je onaj koji dozvljava da mu zena prodaje svakakve gluposti pozivajuci se na ljubav.....znaci retard koji dozvoljava da zena manipulise njime....znas zatrepce malo i moz da mu uvalja sta god oce......A to je "papuča"? Vrili? :lol
Možda je problem u Balkancima?Hm?
Što žene face te "emancipovane"? Ma, daj![]()