Majke i majcinstvo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Бојим се да ниси баш начисто са значењем речи ''еманципација''.:confused:
А да бациш мало поглед у речних страних речи пре него што наставимо разговор?
;)

П.С. Деца имају право на издржавање само док не напуне 18 година или док се редовно школују....а то никако не може бити до 35. године живота.... :rtfm:

Aj ti baci pogled, pa nam napisi. Deca imaju pravo na izdrzavanje dok se redovno skoluju. To je po zakonu. Moralno deca imaju pravo na pomoc roditelja dok ne postanu samostalna. Naravno ovo vazi za oca, o majci se ne govori uvek se podrazuemva, s tim sto je u praksi malo drugacije.

А разуме ли још неко осим тебе? :confused:

Покушала сам потпитањима да сконтам о чему је у ствари ова тема...али, опростићеш ми, плавуша сам...:rumenko:
Волела бих да се јави неко ко те је разумео, па да ми појасни...:(

Mogu ja da probam? :rumenko:

Ukratko, žene ništa ne valjaju, otkad se pojavila emancipacija i prokleti feminizam nisu ni za majke, ali to niko ne sme naglas da kaže, jer noću ordinira feministička policija i likvidira one koji se usuđuju da kažu božju istinu, pogotovo ako su muškarci.
Tako ja tu nešto kontam :neutral:

E, da, i muškarci su pretvoreni u hodajuće novčanike i novi svetski poredak ih ne tretira kao ljudska bića, dobri su samo da daju pare, naravno, ženama.

Aj ti baci pogled, pa nam napisi. Deca imaju pravo na izdrzavanje dok se redovno skoluju. To je po zakonu. Moralno deca imaju pravo na pomoc roditelja dok ne postanu samostalna. Naravno ovo vazi za oca, o majci se ne govori uvek se podrazuemva, s tim sto je u praksi malo drugacije.

И? Какве то везе има са ''сексуално еманципованим женама''? ...Јер одатле си кренуо...

Nije vazno Hellen sta ja mislim, nego sta ti mislis " Da li je emancipacija zene i na drugim poljima vazna, buduci da se govori samo o emancipaciji u sexualnom zivotu." Recimo kao majka. Da pojasnim...

Dok ovde zene jos insistiraju na svojim slobodama izbora, tamo odakle je dosla "emancipacija" majke ne drze decu do 35 godina uz suknju, ovde su glavni glumci sinovi od 35 godina koji nista drugo ne rade nego uzivaju okruzeni paznjom svojih emancipovanih majki.

...Да те подсетим да си причао о сексуалној еманципацији и еманципацији жена, а не о еманципацији деце..:rtfm:....и да еманципација жена крива за то што су нам деца од 35 година несамостална...:roll:

И? Какве то везе има са ''сексуално еманципованим женама''? ...Јер одатле си кренуо...

Ok, tebi je lako objasniti. Veza je ovakva:

Ako su vrlo brzo shvatile da je emancipacija sto vise sexualnog iskustva, kako nisu emancipovane da shvate da treba nesto i o majcinstvu da nauce? Ovo je paralela koja govori o sebicluku koje druge zene ne osudjuju, cime i one pokazuju svoju sektasku zatucanost.
Dok se trubi o nasilju u porodici, dok ne lade sa muvanjem preko svih mogucih komunikacija, niko se ne trudi da ih nauci kako da iskoriste te komunikacije da njihovoj deci budu korisnije. Jos uvek vecina zena nije u stanju da brine o deci, ali kokodace na sva usta o emancipaciji.

...Да те подсетим да си причао о сексуалној еманципацији и еманципацији жена, а не о еманципацији деце..:rtfm:....и да еманципација жена крива за то што су нам деца од 35 година несамостална...:roll:

Naprotiv, samo zatucane zene drze decu uz suknju i stite ih od zivota.JOS UVEK, ali joj ne smeta da se emancipovano seta po hotelima.

Ok, tebi je lako objasniti. Veza je ovakva:

Ako su vrlo brzo shvatile da je emancipacija sto vise sexualnog iskustva, kako nisu emancipovane da shvate da treba nesto i o majcinstvu da nauce? Ovo je paralela koja govori o sebicluku koje druge zene ne osudjuju, cime i one pokazuju svoju sektasku zatucanost.
Dok se trubi o nasilju u porodici, dok ne lade sa muvanjem preko svih mogucih komunikacija, niko se ne trudi da ih nauci kako da iskoriste te komunikacije da njihovoj deci budu korisnije. Jos uvek vecina zena nije u stanju da brine o deci, ali kokodace na sva usta o emancipaciji.

Хммм...дакле ипак сам била у праву: РЕЧНИХ СТРАНИХ РЕЧИ И ИЗРАЗА под хитно!!!! :rtfm:

Не треба дозволити женама да имају децу!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Забранити мајчинсто док мајке не постану спсообне и нееманциповане, а до тада нека децу рађају и о њима брину искључиво мушкарци! :super:

Hvala na pitanju,ja kao zensko odavno sam samostalna!Nego stice se utisak da ti imas neki licni problem,pa se jedis ovoliko,pa predpotavljam iz svega sto si pisao da su ti roditelji "na vratu"pa ti to smeta!Pa izbaci ih na ulicu,ko ih sisa,zivi zivot bez frustracija!

Kad si vec navalila. Ti si povod teme. Emancipovana da vodas decu po svetu, ali ne i da komuniciras sa njihovim ocem. Cak, vrlo voljna da ga tuces iako ti nekako ne prija njegov zivot. Bolje me ne vuci za prstice.

To ja mislim, a sta ti mislis? Da su sve majke idealne i uvek rade sve u korist dece?

Zasto generalizujes ljude,zene,uopste zivot?Ko te je toliko isfrustrirao,pa posta takav?
Ne,nisu sve zene rodjene da budu majke!
Takodje nisu ni svi muskarci rodjeni ni za decu ni za porodicu.
Imas medju ljudima i zenama koji su dobri,imas lose ljude,imas homoseksualce i pedofile,koji cak sopstvenu a ne tudju decu zlostavljaju,to se odavno zove incest,imas one koji bi zivot dali i daju ga zvoju decu,imas.....

Шетачу, обрисала сам три твоја поста! Ако си тему отворио да би се свађао и лично вређао саговорнике - овде нећеш имати прилику да наставиш!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back