- Poruka
- 6.510
I ja muku mucim sa svojom zenom, koja na nase dvoje dece gleda kao da su deca iz pocetnog osnovne. A punoletni, odrasli ljudi
Brine kako su se obukli, gde i sa kime idu, da li su rucali, vecerali, doruckovali... stalno ih na nesto opominje, pazi ovo, pazi ono, kad se vracas...
A ja mu dodjem kao gromobran
Jednom, kad je kukala da su izasli a nisu ni rucali, rekoa sam da ako ne znaju kad su gladni i ne zadovolje tu svoju potrebu, garant ce crci negde na sred Knez MIhajlove... Jedva sam ziv ostao
Sto je mnogo, mnogo je. Decu gnjaviti i sputavati, nametati SVOJE misljenje o svemu, ispunjavati ih SVOJIM dilemama i strahovima, nuditi im SVOJA resenja kao jedino pravilna - vodi direktno u veliki detetov problem...
A ima i oceva slicnih, pa je to generalni problem

A ja mu dodjem kao gromobran

Jednom, kad je kukala da su izasli a nisu ni rucali, rekoa sam da ako ne znaju kad su gladni i ne zadovolje tu svoju potrebu, garant ce crci negde na sred Knez MIhajlove... Jedva sam ziv ostao

Sto je mnogo, mnogo je. Decu gnjaviti i sputavati, nametati SVOJE misljenje o svemu, ispunjavati ih SVOJIM dilemama i strahovima, nuditi im SVOJA resenja kao jedino pravilna - vodi direktno u veliki detetov problem...
A ima i oceva slicnih, pa je to generalni problem