Majka tajno maltretirala sopstvenu ćerku preko Interneta više od godinu dana

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.547
Sajber maltretiranje je jedan od vodećih društvenih problema naše ere, ali to su obično tinejdžeri koji uznemiravaju svoje vršnjake, često sa tragičnim posledicama.

Međutim, u jednom od najbizarnijih slučajeva maltretiranja putem interneta ikada prijavljenih, košarkaški trener za devojčice iz Mičigena navodno je maltretirala ćerku tinejdžerku preko tekstova i poruka na društvenim mrežama više od godinu dana, šaljući joj do 12 tekstova i poruka dnevno.

Kada joj se ćerka obratila za pomoć oko stalnog maltretiranja putem interneta, žena je to prijavila nadležnima, ali je pokušala da okrivi njene vršnjake.

Poslednja izmena:
Istražitelji su otkrili da je Kendra Licari sistematsko maltretiranje njene ćerke preko interneta počelo početkom 2021. godine kada je počela da joj šalje anonimne pretnje i uvredljive tekstove, tvrdeći da je neko u godinama devojčice. Pokušala je da sakrije svoj pravi identitet na internetu, ali kada su se umešali policija i FBI IT stručnjaci, brzo su ušli u trag aktivnosti do Licarijeve IP adrese.

Tokom istrage, vlasti su sastavile zbirku od 349 stranica tekstova i poruka na društvenim mrežama koje je poslala 42-godišnja žena. Nakon što su prikupili dovoljno dokaza, suočili su se sa ženom, a ona je dala potpuno priznanje. Njeni motivi, međutim, ostaju misterija.

Majka iz Mičigena je nedavno uhapšena zbog navodnog maltretiranja putem interneta i hvatanja soma sopstvene ćerke i njenog dečka više od godinu dana.

Confused Little Girl GIF

Istražitelji su otkrili da je Kendra Licari sistematsko maltretiranje njene ćerke preko interneta počelo početkom 2021. godine kada je počela da joj šalje anonimne pretnje i uvredljive tekstove, tvrdeći da je neko u godinama devojčice. Pokušala je da sakrije svoj pravi identitet na internetu, ali kada su se umešali policija i FBI IT stručnjaci, brzo su ušli u trag aktivnosti do Licarijeve IP adrese.

Tokom istrage, vlasti su sastavile zbirku od 349 stranica tekstova i poruka na društvenim mrežama koje je poslala 42-godišnja žena. Nakon što su prikupili dovoljno dokaza, suočili su se sa ženom, a ona je dala potpuno priznanje. Njeni motivi, međutim, ostaju misterija.
Nikada kraja poludelom narodu.

U da, skoro gledao ID dokumentarac gde se keva od njene najbolje drugarice predstavljala kao neki tinejdzer, i na kraju ju je tako izvredjala da se devojcica obesila, da bi onda skrhane roditelje zvala na rodjendan svoje cerke.. Na kraju se ispostavilo da je ceo komsiluk znao za to samo niko nije imao srca da im kaze.

Da stvar bude jos gora sud ju je na kraju oslobodio optuzbi jer tada jos nije bio uveden zakon za anti bullying preko interneta.

Po toj devojcici sada taj zakon nosi ime ali ne mogu da se setim jer imam strasnu glavobolju.

U da, skoro gledao ID dokumentarac gde se keva od njene najbolje drugarice predstavljala kao neki tinejdzer, i na kraju ju je tako izvredjala da se devojcica obesila, da bi onda skrhane roditelje zvala na rodjendan svoje cerke.. Na kraju se ispostavilo da je ceo komsiluk znao za to samo niko nije imao srca da im kaze.

Da stvar bude jos gora sud ju je na kraju oslobodio optuzbi jer tada jos nije bio uveden zakon za anti bullying preko interneta.

Po toj devojcici sada taj zakon nosi ime ali ne mogu da se setim jer imam strasnu glavobolju.
Još ta luđakinja koristila garažu roditelja nesrećne djevojčice da u njoj sakriju rođendanski poklon za svoju kćer. Gledala sam i ja :(

Najdraža emisija? :D
Pa nemam pojma, blood ties, "za kog sam se ja to bre udala" ili kako vec, americki monstrum itd.

Samo ispitivanja sad furam, pustim ga u 11pm zaspim u 12 i u 6 ujutro pred polazak na posao mu vec stavljaju lisice na ruke

Back