majka svih bitaka ?

Citat Original postavio ravana2 Pogledaj poruku
tarabic je predvidio veliku bitku u svemiru tj da ce neki nas covjek dovesti u kaos cijeli svemir . vjerujete li u to ?

ako su oni stvarno bili vidoviti ne znaci da nisu nikad ni u cemu pogresili...
njima svemir moze biti i ono sto je iznad zemlje... ne mora da znaci da misle na neki intergalakticki

ako ce stvarno biti intergalakticki onda smo ugasili

O kojem 'Tarabiću' je tu riječ??? O nekom Peri, Miki ili...?
U knjizi, 'Kremljansko proročanstvo' (u izdanju koje sam ja čitao izdanje je 70-tih godina ili ranije...), nije postojao taj dio koji ti gore navodiš...to mora da je neko izdanje u 'Novoj Hrvatskoj'...Ono čega se ja sjećam a što može da bude imalo blizu toga što ti sada navodiš jeste da je Mitar Tarabić predvidio veliku vazdušnu bitku 'iznad Polja kod Požege' u kojoj će se, kako je rekao, tući Rusi i Italijani a Srbija u njoj neće učestvovati...to priviđenje mu se desilo dok je hodao preko tog polja sa protom Zaharijem...njegovim kumom koji je njegova viđenja i zapisivao.

Poslednja izmena:
a koji je cilj u baljezganju gluposti . lako se kod izdavaca provjeri autor a i sam autor knjige mora imati neki uzvor podataka . sumnjam da su srbi tako mastoviti da svako malo dode neki sa genijalnim prorocanstvima .

Back