Majka, supruga, žena

Zar je to nešto nemoguće? Možda ga negdje napuni jednom u mjesec dana? Zar je to najvažnije?
Objasnila sam ti razloge zašto sam podozriva prema svemu što je taj novinar sklepao u tom tekstu. Smeta mi takav način pisanja, kakvi novinari, takvi čitači, i eto ti i takvog društva. Smetaju mi loši TV programi. Sve je bitno. Svaka napisana ili izgovorena reč ima neku poruku.

Objasnila sam ti razloge zašto sam podozriva prema svemu što je taj novinar sklepao u tom tekstu. Smeta mi takav način pisanja, kakvi novinari, takvi čitači, i eto ti i takvog društva. Smetaju mi loši TV programi. Sve je bitno. Svaka napisana ili izgovorena reč ima neku poruku.
U pravu si za novinara, ali ne treba on da bude glavna tema, znamo kakvi su novinari.

Šta nije u redu sa ovim društvom, pa nije ni to u redu ni to što nikome nije zapalo za oko (bar ne toliko da i napiše koju reč o tome) da se žena/ljudi vrednuju po lepoti, i da se fizički izgled uopšte spominje u vezi te tragedije.
taj dio teksta su valjda rijeci te njene rodice
i jesu pune kojecega, ali sta ako jesu njene?
tekst je u cjelosti lose napisan, ali to ne mijenja cinjenicu da je osoba u visokoj trudnoci digla ruku na sebe uslijed teskih zivotnih okolnosti
ima jos clanaka o ovom slucaju
nisu puno bolje napisani, ali povlace za sobom jos pitanja

vecina tekstova po portalima je sad takva
malo je novinara u novinstvu ovih dana :(

Back