moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
Katunu, bre...Bezdušni ljudi koji ne znaju šta je strah i nemoć, pa se pitaju odakle joj telefon i internet u kantunu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Katunu, bre...Bezdušni ljudi koji ne znaju šta je strah i nemoć, pa se pitaju odakle joj telefon i internet u kantunu.
Objasnila sam ti razloge zašto sam podozriva prema svemu što je taj novinar sklepao u tom tekstu. Smeta mi takav način pisanja, kakvi novinari, takvi čitači, i eto ti i takvog društva. Smetaju mi loši TV programi. Sve je bitno. Svaka napisana ili izgovorena reč ima neku poruku.Zar je to nešto nemoguće? Možda ga negdje napuni jednom u mjesec dana? Zar je to najvažnije?
Izvini, zato nisam novinar.Katunu, bre...
U pravu si za novinara, ali ne treba on da bude glavna tema, znamo kakvi su novinari.Objasnila sam ti razloge zašto sam podozriva prema svemu što je taj novinar sklepao u tom tekstu. Smeta mi takav način pisanja, kakvi novinari, takvi čitači, i eto ti i takvog društva. Smetaju mi loši TV programi. Sve je bitno. Svaka napisana ili izgovorena reč ima neku poruku.
Svi pišete o glavnoj temi, zar je toliko bitno to još jednom ponoviti i u mojim postovim? Ovako imamo širu sliku šta sve nije u redu.U pravu si za novinara, ali ne treba on da bude glavna tema, znamo kakvi su novinari.
dobro šta cepidlačiš i ti, katun, kantun ko da je bitno...Katunu, bre...
Zezam je,.zna ona kad se šalim : )dobro šta cepidlačiš i ti, katun, kantun ko da je bitno...![]()
Dobro, dobro, samo da sve ostane u granicama fer plejaZezam je,.zna ona kad se šalim : )
taj dio teksta su valjda rijeci te njene rodiceŠta nije u redu sa ovim društvom, pa nije ni to u redu ni to što nikome nije zapalo za oko (bar ne toliko da i napiše koju reč o tome) da se žena/ljudi vrednuju po lepoti, i da se fizički izgled uopšte spominje u vezi te tragedije.
vecina tekstova po portalima je sad takvaObjasnila sam ti razloge zašto sam podozriva prema svemu što je taj novinar sklepao u tom tekstu. Smeta mi takav način pisanja, kakvi novinari, takvi čitači, i eto ti i takvog društva. Smetaju mi loši TV programi. Sve je bitno. Svaka napisana ili izgovorena reč ima neku poruku.
Pa sama je kriva. Što nije tražila pomoć (ne mislim ja tako ali iz nekih postova to čitam)jedna trudnica je sebe htela spaliti
a vi o internetu i novinarima
mislim stvarno
Pa sama je kriva. Što nije tražila pomoć (ne mislim ja tako ali iz nekih postova to čitam)
Zna na fb a ne zna nazvati policiju.
Užasni smo, užasni.