Majka sa detetom htela da skoči sa zgrade jer je ostala bez posla

Torrente Bgd

Buduća legenda
Poruka
34.549

U Pohorskoj ulici na Novom Beogradu, kako saznaje "Blic", majka sa detetom nameravala je da se ubije skokom sa petog sprata. Pred zgradu su došli policija i Hitna pomoć, a žena se u međuvremenu, srećom, predomislila i odustala od te namere.

Kako nezvanično saznajemo, nesrećna žena živi u stanu od osam kvadrata sa četvorogodišnjim detetom i ostala je bez posla. Pored toga, ona je i samohrana majka.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/28...la-da-skoci-sa-zgrade-jer-je-ostala-bez-posla

Све су то продукти тајкунизације државе под покровитељством власти која је од грађана Србије створила резигнирану масу задојену бригом за голу егзистенцију.

Ali cak ni te egzistencije nema cim je zena dosla dovde.

Prosle godine je u Boru cini mi se majka gurnula dvoje dece kroz terasu a zatim i sama skocila.

Dokle vise povezivanje ekonomske krize i samoubistva?Pa u svakom zivom bicu,osim ako nesto psihicki nesto nije uredu,postoji nagon za samoodrzanjem,ali ako nesto cvrkne u mozgu,onda se ta jedinka ubije.E sad,nije da ja sumnjam da je ovoj jadnoj zeni tesko,daleko od toga,vecini nam je tesko,ali neko bolje a neko losije to podnosi,a kod ove zene je ocito da je ovo losije u pitanju.
Ne branim ja ovu vlast.Ali dosadile su teme vlast je kriva zbog necijeg problema i slicno.Pa mi vec skoro 20 godina ne zivimo normalno,a i da licno ustane Tito,car Dusan,Nikola Pasic ili sta ja znam koji velikan iz nase istorije nama ne bi bilo puno bolje u nekom skorijem periodu,jer to je sto je.Zato pokusajmo sami da se nekako izvucemo,isplivamo i prezivimo i nadajmo se da ce doci bolji dani za sve nas.
P.S.Ako vam je za neku utehu(mada znam da nije),skoro mi je bila jedna drugarica iz Norveske (a svi naravno znamo kako se tamo zivi) i prica da ti isti Norvezani kukaju isto kao i mi Srbi.

Dokle vise povezivanje ekonomske krize i samoubistva?Pa u svakom zivom bicu,osim ako nesto psihicki nesto nije uredu,postoji nagon za samoodrzanjem,ali ako nesto cvrkne u mozgu,onda se ta jedinka ubije.E sad,nije da ja sumnjam da je ovoj jadnoj zeni tesko,daleko od toga,vecini nam je tesko,ali neko bolje a neko losije to podnosi,a kod ove zene je ocito da je ovo losije u pitanju.
Ne branim ja ovu vlast.Ali dosadile su teme vlast je kriva zbog necijeg problema i slicno.Pa mi vec skoro 20 godina ne zivimo normalno,a i da licno ustane Tito,car Dusan,Nikola Pasic ili sta ja znam koji velikan iz nase istorije nama ne bi bilo puno bolje u nekom skorijem periodu,jer to je sto je.Zato pokusajmo sami da se nekako izvucemo,isplivamo i prezivimo i nadajmo se da ce doci bolji dani za sve nas.
P.S.Ako vam je za neku utehu(mada znam da nije),skoro mi je bila jedna drugarica iz Norveske (a svi naravno znamo kako se tamo zivi) i prica da ti isti Norvezani kukaju isto kao i mi Srbi.
Wolf sedi dole, dobio si JEDINICU ko vrata.
Da imas imalo znanja o uzrocima koje dovode do samoubistva, da imas imalo znanja iz psihologije i ponasanja, USTVARI da kazem da si uopste osoba koja razume kako Materijalna nemastina prouzrokuje patologiju ( a jedno je i samoubistvo) NIKAD ne bi postavio takav post.
Srami se .
-Strucno lice koje radi sa ljudima koji su doziveli traume/

U Pohorskoj ulici na Novom Beogradu, kako saznaje "Blic", majka sa detetom nameravala je da se ubije skokom sa petog sprata. Pred zgradu su došli policija i Hitna pomoć, a žena se u međuvremenu, srećom, predomislila i odustala od te namere.

Kako nezvanično saznajemo, nesrećna žena živi u stanu od osam kvadrata sa četvorogodišnjim detetom i ostala je bez posla. Pored toga, ona je i samohrana majka.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/28...la-da-skoci-sa-zgrade-jer-je-ostala-bez-posla
za mene su najveći idioti baš oni koji kada im se ovako nešto desi ubiju sebe ili u očajanju sebe i svoje dete , odseku sebi prste sakate se po sudnixcama i slično , šaljući tim svojim ponašanjem poruku da to tako treba.
da su svi oni imali malo mozga otišli bi kod bivšeg gazde i jednostavno iskasapili ga , ili direktora svoga preduzeća ili tajkuna ili mafijaša ili ko zna čega i umesto sa sobom završili njihove karijere , mnogo manje bi se u ovoj državi kralo pod jedan , lošije živelo pod dva i i političari bi pazili na svaki svoj korak znajući da ako svojim sranjima naškode nekome da mogu da završe dva metra ispod zemlje.
A ova zemlja i političari i mafijaši i svi slični se neće smiriti ni unormaliti sve dok to ne krene da se dešava.

Back