Na ruskoj TV Srbija bez Kosova

Poruka
20.118
Ruska državna televizija je izveštavajući sa posete predsednika Rusije Vladimira Putina Beogradu prikazala kartu Srbije bez Kosova.
U vestima “Prvog kanala“ se posle najave uključenja reportera sa lica mesta pojavio grafički prikaz teritorija bivše Jugoslavije.

Kao centar događaja, grad Beograd je obeležen crvenom tačkom, a Srbija nešto svetlijom bojom od ostatka.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=10&dd=17&nav_category=640&nav_id=912684

Nista neobicno zar ne ?!

Trebao si okacit i sliku.

12801665085440eb3e092b3124085793_640x435.jpg

I na amercikom CNN-u ga nema.

TVbyLLM.jpg

Nista neobicno zar ne ?!

Наравно да је ништа необично. Пре пола године и Русија би без Крима. Сад већ сви знају да Крим у Русији. Чак и Американци и ћуте ко пикице ....

Требало би да си схватио поруку. А ако ниси онда ће ти бити све јасније мало касније.

i pre 70 godina svi kao ratovali, evo pun forum četnika, niko u partizanima nije bio
u partizanima bile komunjare i Putin rekao oko 8.000 ruskih vojnika
e sad ruski deo partizana valjda ovi domaći svi četnici pozdravljaju a ostale partizane jok
i pored tolikih četnika i partizana opet Rusi morali da brane Srbiju

lepo reko onaj deda na StudioB: "dok su Rusi oslobadjali mi smo preturali po stanovima"

Зар није у нашим атласима била мапа Србије без Косова ?
У чему је проблем ?

mapyugoslavia479x484.gif

u mom atlasu država mi izgledala ovako...
učitaljica nikad nije htela da objasni zašto samo Srbija ima te autonomne pokrajine
ostao sam u dilemi - jel zato što smo face jer druge republike to nisu imale ili što nas neko zaebo?
i zašto Tito to nije regulisao i nego bile te granice po Srbiji?
a bio sam mali i sve sam voleo da znam...

to kako sam ja kao mali povezivao stvari nikome nije bilo jasno... to je zato što su bili glupi...

recimo zašto sam ostavljao svaki dan buket cveća na prozor od sobe jednoj devojčici iz prizemlja koju sam mrzeo?
nemam ja pojma šta su njoj drugarice pričale zašto ja to radim
ja sam znao da pčele idu na cveće i da će da je izujedaju
:ljutko:

Back