Majka naručila ubistvo rođene ćerke

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.357
Jedna Ruskinja je optužena da je unajmila ubicu po ugovoru da joj ubije sopstvenu ćerku kako bi se dočepala njenog stana.

67-godišnja žena iz Krasnojarska u Rusiji optužena je da je naručila ubistvo svoje 48-godišnje ćerke kako bi nasledila njen stan.

Prema istražiteljima, penzionerka je svoje zloslutne namere podelila sa lokalnom poznanicom koja joj je rekla da zna nekoga ko bi to mogao da izvede, uz naknadu. Poznanik je 19. aprila 2023. organizovao sastanak između žene i potencijalnog izvršioca ubistva u parku u ulici Odeska, u gradu Krasnojarsku, tokom kojeg su razgovarali o detaljima i načinu izvršenja zločina. Žena je navodno obećala da će ubici po ugovoru platiti 80.000 rubalja (1.040 dolara)

Umesto da izvrši ubistvo na ćerku 67-godišnje žene, potencijalni ubica, meštanin, otišao je pravo u policiju i rekao im za zle namere te žene. Da bi prikupili dokaze neophodne za osudu, istražitelji su muškarcu rekli da nastavi da igra ulogu i čak su mu pomogli da inscenira ubistvo.

nedostatak JODA, osim što ljudi postaju osetno gluplji
postaju i osetno NEOSETNIJI bez joda, mongoloidizam nije samo glupost
već i tupost, neosetnost potpuno
kinezi su prvaci sveta u ovome, tamo vozač obori pešaka, i dokrajči ga posle mrtav ladan
da mu ne bi plaćao izdržavanje do kraja života, recimo....
a taj kranskojarsk je u sred kopna, tamo jod nema uopšte skoro...
a od jodorinja soli mož da digneš ruke, pola zemalja to uopšte i ne radi
i pitanje je kolko se uopšte joda i stavlja
i kolkogod da se stavlja potrebno je jesti ogromne količine soli da se to namiri dnevno.

Imam maćehu koja laje i na sopstvenu decu- da će ih neko sigurno prodati u belo roblje, da će biti prostitutke, da su glupe i nesposobne jer nisu našle dovoljno bogate ljude, i svakakve bljuvotine.
U odnosu na mene... laje, ali joj to ne uzimam u obzir.
Laje ceo život da će nas sve zaklati na spavanju, da će nas zapaliti, da niko od nas ne treba da živi; Beda!
Laje, laje... i onda, sledećeg trenutka-sasvim ok... pijemo kafu, ništa se nije desilo...
Ima i takvih ljudi koji su kao onaj dečak:"Vuk, vuk!".

Nemam pojma...
ima raznih bolesti, raznih zala! Ima tako ljudi koji... maltretiraju sve oko sebe verbalno, i... svima je to već jasno, navika. Nikad ništa ne urade, ali prete koliko ih grlo nosi.
Ne znam.
Ne znam, majka me je učila do poslednjeg trenutka kad je pamtim da u ljudima tražim dobro, da ih po dobroti volim, i da dobrotu demonstriram. Ohrabrivali su me nastavnici srpskog i engleskog da pišem u duhu dobrote i sl. Svidelo mi se da odbranim slabije od sebe u školi kad god mogu, svidelo mi se da pomognem, da ugasim neki požar, neku potencijalnu eskalaciju među decom koju... i ne znam, niti me je briga... Godinama kasnije su me malci ubeđivali da sam ih spasila od nečega, ali se zaista tih situacija nisam sećala... Nisam im slamala srca, ali se i dalje ne sećam;
Volela sam kad sam uspela svoje vršnjake da sprečim u konfliktima, iako sam neko ko voli da gricka suncokret od 6din. izvan svega, da me se ništa ne dotiče;

Back