Majka kojoj je sud oduzeo dete posle razvoda

ochigledno da nema takvih majki s obzirom na diskriminatorske zakone koji kazu da je majka bolji roditelj iako statistika kaze drugacije i deca su uglavnom upropascena.
ima samo ocheva unistaenih zivota i to stotina miliona koji se pate kako ne moze da se zamisli . I ne pise u novinama. Muskarac trpi sam i tiho
mozda je neko vas brat?
ste digle glas ili vas ono boli vulva?

Poslednja izmena:
stalno gledamo po nekim filmovima kako majka vristi kad joj oduzmu dete. vristi i urla.
za nas ocheve nista, bukvalno nista, mi smo hladne svinje.
pa yebote kako se ona pati a i to majchinstvo je podignuto do dzizusa i tate mu.
ochevi? ko ih yebe. ko nas bre yebe.
sedi u toj sobi, gledaj u plafon, radi ko konj i misli da ces nekad, samo nekad taj tvoj offspring da bude dobro, mozda se nekad javi a dotle krvaris.
nije ni chudo sto srbi koriste psovke u vezi matere uglavnom

deca su i nasa, ocheva. boli do koske, nisi iskusila al probaj da se ubacis u ulogu.
kako bi bilo da su oba roditelja jednaka za pochetak?
hoce li NEKA zena da se angazuje? zasto cutite, zatso vas nigde nema kad su interesi vase dece u pitanju? zar im ochevi nisu potrebni moje sebichne zene?

Za razvod je potrebno dvoje, za los razvod je potrebno dvoje nedokazanih roditelja koji misle samo na sebe, Nazalost nagledala sam se mnogo neosjetljivih oceva, koji su otisli i ostavili djecu majci da se stara o nijma bez bilo kakve pomoci, Da djetetu je potreban otac ali mu je potrebna i hrana i odjeca, kaze jedan otac maloletnog djeteta " ne dam ni dinara kurvi, nek umre od gladi" a ne razmislja da i njegovo djete isto tako nema sta da jede, predlozim mu da ode da kupi djetetu odjecu, neku igracku da kupi hranu, ne mora da daje pare majci, da redovno dolazi da se vidja sa djetetom kada je to sud odredio kaze zasto da se vidjamo vikandom on nemoze da ustane bio u gradu, promjene da vidja djete radnim danom posle nekog vremena mu i to ne odgovara kaze ne stize od posla, za sada je ostalo da dolazi kada hoce da vidi djete ali on se sjeti samo za bozic, vaskrs i neke vece praznike iz inata da majci pokvari svaki ljep trenutak. Razumen da ima i odgovornih oceva ali o svom djetetu se mozes brinuti i ako je djete kod majke a kada odraste ( mislim posle 7 godina) djete moze samo da trazi kod koga zeli da zivi, pa ako je majka tako losa djete ce samo zeljeti da bude sa ocem.

Znam ih ja nekoliko ... sudskom odlukom su deca pripala ocevima
Nisu se ni borile ... a ocevi jesu i sjajni su
Ista prica i ista osecanja kolaju bicima koja uspeju da dobiju decu ... jer ih zele .
Ovim drugima ... verovatno neka vrsta olaksanja jer ce svesti vidjanja na buci buci , dobices cokoladu da ona druga strana nezna .
Sve je to isto ... ako su roditelji i dalje u ratu ... koriste ga da nezainteresovana strana dobije vise slobode
Niko tu nije nevin ... a najvise strada dete.

.

Znam ih ja nekoliko ... sudskom odlukom su deca pripala ocevima
Nisu se ni borile ... a ocevi jesu i sjajni su
Ista prica i ista osecanja kolaju bicima koja uspeju da dobiju decu ... jer ih zele .
Ovim drugima ... verovatno neka vrsta olaksanja jer ce svesti vidjanja na buci buci , dobices cokoladu da ona druga strana nezna .
Sve je to isto ... ako su roditelji i dalje u ratu ... koriste ga da nezainteresovana strana dobije vise slobode
Niko tu nije nevin ... a najvise strada dete.

.

ali ipak Ivo, tamo gde zakon odreze, neki se pomame i uzmu sve sto im je pruzeno. novine pisu o jadikovki samostalnih majki koje su gro samostalnih roditelja a nikog nije briga za ocheve koji jedva vidjaju svoju decu.
niko ne oseca za njih kroz sta prolaze

Trenutno znam za jedan slucaj gde muskarac ne zna sta da radi i kako da se izbori sa situacijom. Njegova firma, njegov stan, samo on radi, odvozi i dovozi decu u skolu na treninge, na rodjendane,... Nju uhvatile bube, poslednjih par god. samo izlazi i trepce. Ni da je uhvatis za glavu ni za rep. Da treba da odveze dete na trening ne bi znala gde. Totalno se iskljucila. I sada hoce razvod, decu i stan. Dao bi on njoj stan samo da je vise ne gleda, ali deca... Kako ce to ona naprasno, nakon razvoda postati odgovorna?

neće postati odgovorna...traži decu samo jer zna da uglavnom majkama pripadnu deca, kao što zna da su male šanse da on dobije decu...kao pokriće za nešto...šteta što decu za to koristi
a to njeno ponašanje teško on kao otac može da dokaže na sudu, a ona će da glumi dobru majku...
jadna ta deca...

Back