Majka djevojčice koju je silovao komšija: U snu plače: „Nemoj, deda Ljubo, boli me+!

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
27.326
Majka djevojčice (8) koju je silovao komšija (82): U snu plače: „Nemoj, deda Ljubo, boli me+!

Povukao me je za ruku i uveo me u sobu.

djeca

Htjela sam da idem, ali me je on svukao i gurnuo mi prst. Ja sam se uplašila i počela da plačem". Ovim riječima je djevojčica A. T. (8) iz jednog sela u okolini Niša opisala na koji način ju je u svojoj kući sek*ualno zlostavljao komšija Ljubomir D. (82), protiv koga je u Višem sudu u Nišu pokrenuta istraga.

Nezapamćen slučaj sek*ualnog zlostavljanja desio se 23. jula. Nakon što je u Zavodu za sudsku medicinu utvrđeno da djevojčica ima povrede na genitalijama, Ljubomiru je 26. jula određen pritvor.

– Išla je tog dana da mi kupi cigarete i vratila se. Poslije je opet izašla, nije mi ni rekla gdje ide. Njen polubrat A. T. (11) otišao je da je potraži. Bili su kod komšije Ljube, kod koga su ranije brali šljive. Po podne sam je srela na ulici. Rekla je: „Mama, imam nešto da ti kažem, ali ne mogu ovde na ulici da nam se ne smiju ljudi".

Kada smo ušli u kuću, rekla mi je šta se desilo i da osjeća peckanje kada ide u WC. Skinula sam je i vidjela malo krvi na polnom organu, gaćicama i kratkim pantalonama. Otišli smo kod doktorke u selu, koja je pozvala policiju. Predali smo joj i djevojčicinu garderobu – priča Maja A. (33), djevojčicina majka. Ona kaže da dijete od tada ima traumatične snove.

– Od tada se plaši, trza se u snu. Čula sam je kako u snu priča: „Nemoj, deda Ljubo, mene to boli. Ima majka da me bije. Boli, boli, pusti me". I sada ne smije da izađe iz kuće. Ne puštam je više nigdje da ide sama, samo nakratko, do centra sela i nazad. Kad sam otišla do njega i pitala ga kako ga nije sramota tako nešto da radi djetetu i da imam crno na bijelo šta joj je uradio, on je rekao da to nije istina. A ranije je pokušavao i mojoj drugoj kćerkici i pastorki isto tako da radi – tvrdi Maja A.

Komšije iz sela podijeljene su oko toga da li je Ljubomir D. počinio djelo koje mu se stavlja na teret.

– Ma nema šanse, on to sigurno nije uradio. Pa oni stalno idu kod njega u kuću. Pričalo se da su mu nestale pare od penzije iz kuće i da je on to prijavio policiji, pa me ne bi čudilo da je ovo namještaljka zbog toga. Već 30 godina znam čovjeka i njegovu porodicu, njegova žena nam je bila kao majka u selu, divni ljudi – pričaju komšije, moleći da im se ne pominje ime.

http://istocnabosna.com/myjoomla/in...-deda-ljubo-boli-me&catid=44:svijet&Itemid=73

kako neko moze postati toliki bolesnik...:(

Ja bih rekao da je veca verovatnoca da starac ovo nije uradio...

Cela prica je jao mama sta je ovo , kobaja?

Ovo za trzanje u snu je laz, sto posto...mislim nije zbog dogadjaja kod starca....
Zato i kazem da ima prilicne sanse da je laz sve....
Ali dobro, za peting ozlede mozda, ali ono malo verovatno , ali mozda...ali da se devojcica cima u snu i prica u snu ovako, to ne pije vodu...

To je na zalost savremena stvarno , ali moras da zivis sa zatupastim narodom...
Jer deca su izrazito stidna u tom periodu, a ova devojcica ni malo, sto ukazuje na nesto drugo u toj porodici....

- - - - - - - - - -

Plus fora, i ranije je pokusavao drugoj cerki i pastorki to da uradi....Hej, koja majka voda decu kod predatora....bosanska posla, najverovatnije...

Majka da odgovara što šalje dete po cigarete.

Prodavac u radnji da odgovara što daje detetu cigarete.

Polubrat otišao da je traži, pa onda neki nedefinisani prazan prostor, pa je onda majka popodne srela devojčicu na ulici.

Onda majka deda Ljubi kaže imam sve crno na belo. Kad u takvom slučaju imaš crno na belo, policija odmah hapsi. Nema šta majka da se raspravlja sa silovateljem. I ne može majka da ima crno na belo, nego sudija.

Ispitati malo i tog polubrata što je otišao da je traži i sačekati rezultate analize odeće. Što se tiče pričanja u snu, to je samo senzacija za novine.

- - - - - - - - - -

Pobogu, devojcica ima povrede, jos ce ona ispasti kriva :confused: Komsiluku verovatno nisu strane ovakve bolestine

Ima povrede. Ne mora ona da bude kriva. Za komšiluk ne znamo dok se ne završi istraga.

Auuu, a kako to izgleda telegrafski
Ljubomir D. (82) iz Niša uhapšen je zbog sumnje da napio pa silovao devojčicu (8), a prema informacijama kojima raspolažu beogradski mediji, sumnja se da joj je tokom iživljavanja gurao pivsku flašu među noge.

Ljubomir-D-silovao-devojcicu-AT-1.jpg

111-620x350.jpg

Još uvek se utvrđuje da li je devojčica konzumirala alkohol u kući osumnjičenog. On je navodno izjavio da je devojčica popila čašu piva, što negiraju majka i njen polubrat A.T. (11), koji je neposredno pre traumatičnog događaja bio u kući.

Pazi ovo okrivljeni iznosi dokaze koji ga jos vise zakopavaju...Srbija je bas carstvo pismenih i diplomiranih a neobrazovanih...

Ja bih rekao da je veca verovatnoca da starac ovo nije uradio...

Cela prica je jao mama sta je ovo , kobaja?

Ovo za trzanje u snu je laz, sto posto...mislim nije zbog dogadjaja kod starca....
Zato i kazem da ima prilicne sanse da je laz sve....
Ali dobro, za peting ozlede mozda, ali ono malo verovatno , ali mozda...ali da se devojcica cima u snu i prica u snu ovako, to ne pije vodu...

To je na zalost savremena stvarno , ali moras da zivis sa zatupastim narodom...
Jer deca su izrazito stidna u tom periodu, a ova devojcica ni malo, sto ukazuje na nesto drugo u toj porodici....

- - - - - - - - - -

Plus fora, i ranije je pokusavao drugoj cerki i pastorki to da uradi....Hej, koja majka voda decu kod predatora....bosanska posla, najverovatnije...
dete ne ume da laze,sve bi to poligraf dokazao

Majka da odgovara što šalje dete po cigarete.

Prodavac u radnji da odgovara što daje detetu cigarete.

Polubrat otišao da je traži, pa onda neki nedefinisani prazan prostor, pa je onda majka popodne srela devojčicu na ulici.

Onda majka deda Ljubi kaže imam sve crno na belo. Kad u takvom slučaju imaš crno na belo, policija odmah hapsi. Nema šta majka da se raspravlja sa silovateljem. I ne može majka da ima crno na belo, nego sudija.

Ispitati malo i tog polubrata što je otišao da je traži i sačekati rezultate analize odeće. Što se tiče pričanja u snu, to je samo senzacija za novine.

-Prvo kaznjavanje za slanje za cigarete, to ne znam da li moze naknadno.
-Prodavca za prodaju cigareta maloletnom licu to moze.
-Socijalna sluzba da oduzme svu decu majci, jer ne ume da ih odgaja.
-Decu u dom ili kod sposobnog za odgajanje roditelja koji ne zivi u tom selu , ako zivi , onda u dom...
-Majku u zatvor za prikrivanje zlocina, napastvovao dekica dva puta pre toga druge dve cerke....
-Ako se pokaze da je laz, na zalost nas zakon ne kaznjava olajavanje , cak i kad je ovako opasno , tj kad mozes da izgubis glavu pre sudjenja.

Trenutno za gore navedeno postoje dokazi, majka sama sebe okrivljuje...

Kad vidis ovakve budaletine, ne zna covek sta da kaze, a verujte mi ima ih i medju fakultetski obrazovanima...ja sam dileja za ovakve...
Meni mozak i ne moze da zamisli sta frustraciono bice takvih osoba zamisli...
A na njihovu stetu..

Savremena ku.rvinska logika kaze, ko je lud da sve to sebi napakuje ako vec nije istina, ali ne bih se ja kladio u to da je ljudska glupost ogranicena...
U celoj prici meni najvise zveci ono sto je ranije pokusao sa 82 godine, i to dva puta , a majka nije reagovala...
I ovo za cimanje u snu da sanja , a ovamo pusta da svako pridje prstom...
Da ne dodajemo ovo za telegrafske flashe...
I opijanje....ovo lici na onog novinara u seriji wire, poslednja sezona...

- - - - - - - - - -

Poslednja izmena:
Vidi u alo verziji

Ni najstariji policajci u Nišu ne pamte da su imali gnusniji slučaj od ovog koji se dogodio prošlog vikenda, kada su uhapsili Ljubomira D. (82), koji je u svojoj kući rakijom napio devojčicu A. T. (8), a zatim je silovao!
Ljubomiru određen pritvor nakon saslušanja
Ljubomiru određen pritvor nakon saslušanja, Foto: K. Kamenov

Nakon svega što je uradio pretio joj je da će ukoliko nekome pisne o svemu što se dogodilo „ubiti puškom i nju i majku”.

Napastvovana devojčica, A. T., živi zajedno sa svojom majkom, M. A., (33) u jednom selu nedaleko od Niša, nekoliko kuća dalje od uhapšenog Ljubomira. Niko još ne zna kako je starac namamio devojčicu da uđe u njegovu kuću. Prema prvim informacijama, on je detetu u sok sipao rakiju i tako je omamio. Potom joj je skinuo donji deo odeće i silovao! Slučaj je otkriven kada je majka potražila pomoć lekara zbog ćerke. Potom je upućena u Niš, gde ju je pregledao veštak. Kako nezvanično saznajemo, u izveštaju koji je dostavljen Tužilaštvu on je napisao da su kod deteta uočene povrede na genitalijama.

- Policija ga je odvela i nije se vraćao. Pričaju po selu da je neku devojčicu napio, skinuo još šorts i tu se nad njom iživljavao. Kažu da je nije mnogo povredio jer je nemoćan i star, ali su traume koje je devojčica doživela nesagledive - kaže jedan od meštana ovog niškog sela.

A znate li koliko naklapanja mogu da budu netacna i jos ubedjeni da ne lazu...gledas ih u oci, pljuju te ako kazes, jeste li sigurni da je sve bas tako , ali forsiraju svoju pricu...
Ali ove price su sve od reda netacne....ili je celo selo mentalno ludo...poremeceno...

Back