Majice bendova

Ako ljudi volu,nek ih nosu... :D :D :D Ja sam ranije nosila majce mojih (tada) omiljenih grupa.Sada me je ta faza prosla,ali opet nemam nista protiv metal majci...Cak je i lepo videti na ulici,medju gomilom roze majcica,makar jednu crnu,metal majcu..... :D :D :D :D :D :D

Kurt Cobain:
ja h nosim, ne bash preterano...
imam 2 omiljene :
majca nirvane na kojoj je on sa gitarom, nekako sklupchan pognute glave.
a druga, mozhda chak omiljenija, je majca zeppelina koju sam kupio u italiji, nared su jimmy(sa gitarom) i plant, a nazad su njih chetvorica, iz mladjih dana!mnoooog je cool majca!!
ne mislim da je to pozerski ukoliko stvarno slushash bend koji nosish na majci...

imam tu... ((:
upravo je na meni...
inace, "sitne" sam gradje, jos sam uzela broj vecu, tako da mi je bas velika. :pp
imam i pistolse i gunse. kao sto bleach rece, sve su crne. medjutim ne smeta mi to bas... ipak, ne nosim ih NIKAD na ulici.... bezveze mi..a i izgledala bih 'pomalo' glupo u ogromnoj majici... :ppp
:wink: :wink:

Imam 4 takve majice, dve od Cypress Hill-a, Rammstein i naravno SlipKnot.
Prva majica koju sam kupio je od Cypress Hill-a, na njoj je lobanja sa slemom, ista slika kao na "Stone Raiders" albumu (meni je takva slika na cd-u, ne znam dal ta i treba). Ta mi je omiljena. Kupio sam je pre 4 godine i dalje je nosim ali samo po kuci jer je vec sva nikakva, a necu je uopste nikad ni baciti. Na drugoj od Cypress Hill-a je lobanja sa 'travom' na celu i ukrstenih kosiju i pise Skull & Bones. Treca Rammstein je vec mozda poznata, njihove glave su u krugu a u sredini logo Rammsteina. A sto se tice majice SlipKnot-a ona je spreda extra. Jedna nova slika sa natpisom 'you cannot kill what you did not create'. Ali pozadi je tribal SlipKnot-a obrnut naopacke. :cry: Zato mi majca mog omiljenog benda nije omiljena majca.

:cry:

Ja imam Deep Purple, Black Sabbath i 2 od Gunsa (i, naravno, moj omiljeni duks sa likom Jima Morrisona, koji sam dobila za rodjendan). Volim da ih nosim, jednostavne su, a pokazujem svoj stav (bar muzicki). Nisam pozerka (ljudi koji me znaju mogu odlicno znaju da nosim samo majice bendova koje volim i slusam svaki dan), pa logicno mislim da i ostali ljudi koji ih nose nisu pozeri.
Je l' ima u Felixu Kiss? Jedan decko iz skole ima tu majicu, ali deluje veoma, veoma staro. Kad sam prosli put bila u Felixu, nije bilo, a nema ni u katalogu. Mozda ipak imaju????????

da,volim velike amblene na majicama....nemam puno ali ipak :wink: BLIND GUARDIAN-A NIGHT AT THE OPERA,NW-OCEAN BORN,CRADLE,THE KILLED KENY ...ali bih da kupim jos duX ali mislim da stvarno metallice ima ko G*O*V*A*N*A :oops: :roll: NEVERMIND iako,kad sam ja pocela da furam te majice,bila sam jedina...ove godine to svi klinci nose,cak sam videla bebu u majici metallica :D sweeeet

Ja nosim majice Linkin Park-a, ali ne zato sto sam pozerka pa hocu da svi vide sta ja slusam i misle kako sam ja neka faca, nego nosim te majice jer volim, i prosto mi je milina kada se pogledam u ogledalo i vidim face ljudi koji sviraju u mom omiljenom bandu...

ma gluposti,nisi pozerka ako to volis i slusas!pozerka bi bila kad bise obukla u terranova wear i otisla na cecin koncert :lol:
oh,u felixu nemaju moju velicinu,samo XXL :cry: gde da nadjem jos duxeve? :wink: (bice 'ladno!)

@ joGooOOD ->duksevi su bili u metropolisu RoLL imas na buvljaku :p ako nema pitaj da ti nabave (; i da ... naravno pogledaj i u Vrapcu (;

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

Back