Evo ja necu lagati. Mada verujem da mim ne prvi put ovdem nece zavrsiti po glavi.
DALEKO SAM OD SVOJE MAJKE. Volela bih da mislim da sam bar deseti deo sposobna kao ona. Pri tom, nisam lenj covek, imam par diploma, zaradila sam sebi stan do 30-te, sto neki, a mozda I vecina svrstavaju u sposobnost. Moja MAJKA je pored mog pijanog oca odgajila dvoje dece sa diplomama na kojim nam zavide. Bili su trenuci kad je moja majka nas zabavljala u jednoj sobi, zakljucanoj, jer je otac hteo da nas bije , I u kojoj smo proveli dobar deo detinjstva. Moja MAJKAje vrsan pravnik koji ume da sije I hekla, I nemalo puta nas je to nahranilo, poslalo na ekskurziju ili platilo ispit. I TO JE SAMO DELIC SVEGA STO JE MOJA MAJKA URADILA ZA NAS. Moja majka je za mene nedostizan ideal onoga sto bih ja htela da budem svojoj cerci. A majka sam I imam cerku. I nekad tako kad place I ja se pocnem nerviram, setim se svoje majke, I koliko je sve sitno sto se meni desava u odnosu na ono kroz sta je ona prosla, I onda uhvatim da je ljubim..... Ljubi je majka, da nikad ni jedan problem nema u zivotu )))