MadonnaGirl
Elita
- Poruka
- 23.835
Jao ja sam se ohladila od tih majica,ustvari nikad ih nisam preterano volela,ali bih volela da nadjem Sonatu Arcticu ako ima negde...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I Marchelovu,draga moja,i Marchelovu....MadonnaGirl:Jao ja sam se ohladila od tih majica,ustvari nikad ih nisam preterano volela,ali bih volela da nadjem Sonatu Arcticu ako ima negde...
Pa zar i po ovoj vrućini!?^milena*:Sto se mene tiche ja ih vise ne nosim, sada spawam u njima...![]()
Pa,nekad i preskochimNight Prowler:Pa zar i po ovoj vrućini!?![]()
lažeš... dokaži... Daj slike da vidimo^milena*:Pa,nekad i preskochim![]()
Ohoho...pa ne moze to tako lako...sta tje reci ljudi..jujuju.... 8-)Night Prowler:lažeš... dokaži... Daj slike da vidimo![]()
^milena*:I Marchelovu,draga moja,i Marchelovu....
Sto se mene tiche ja ih vise ne nosim,sada spawam u njima...![]()
Pa,nema draga,ali mozemo da odnesemo dok onoga lika sto je nekad pravio majce,znas odneses mu sliku i on je napravi na majci,ali ne znam da li vise radi to...inache veliki kissitj od mene za youMadonnaGirl:Jao jeste,ali nema majku mu ni jedna ni druga...![]()
![]()
![]()
Kupila si?!!!!!!!!Wow,aj na temu srtarke da mi prichas!!!!MadonnaGirl:Pa ako radi,da li radi samo na belim ili i na crnim?Ajde da se raspitamo za to...
Kiss i za tebe,i da vish shto sam jutros kupila extra starke...Nisu krem,ali su extraaaaaaaaaaaaa
Ne,kazi koja boja,odmah,moras da mi kazes!!! :shock:MadonnaGirl:E pa ne moze,to mora da se vidfi...Vecheras kad izadjemo...![]()