dakicaa
Početnik
- Poruka
- 34
zdravo,da li bi neko mogao da mi pomogne da shvatimo da li je ova majca fejk ili je original.
,
,
,
,
,
,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa slazem se, ali me je zanimalo posto sam je kupila u sekend hendu a tamo se desi nekad da se nadje original, cisto sam htela da vidim da nisam ubola mozda jedan hahaoriginal garderoba je skupa po tome se razlikuje
hvala ti na odgovoru, ne znam sta da ti kazem posto ne kupujem original pa ne mama kako da uporedim,a sto se pola tice pise gore the skinny polo,ne znam da li si mislio da jos negde treba da pise polo?Original, vidi se iz aviona. Samo cudno je da ne pise Polo.
Pamuk raste u Egiptu, Turskoj, Turkmenistanu, USA ali gro svih firmiranih (ne samo njih) stvari se sije u Kini, Bangladesu, Indiji ili Vijetnamui. Vec par godina je da se svi brandovi "ponose" i to reklamiraju da koriste reciklirani pamuk, sve redje cete da kupujete odecu od cistog i prvi put upotrebljenog prirodnog vlakna.To ti je verovatno original
Mada realno za sve te oriđinale marka majice važi sledeće pravilo
Tamo gde se šiju, a to je tamo gde raste pamuk prva berba od koje se dobija pamuk viskog kvaliteta ide u oriđinale marka, od druge berbe dobija se pamuk nižeg kvaliteta i on ide u tzv fejk
sto se tice savova deluju mi da su super uradjeni mada na jednoj strani na kraju ima mali koncic ali ne vidim to sad kao nesto da kvari tu besprekornost haha,mislim sta da kazem kada je ovo majca iz sekend henda i ko zna gde su je sve vukli bacali tako da me i ne cudi mozda je i stara ali rekoh mozda sam ubola original posto se desava pa sam htela ovde ljudima da se obratim mozda neko zna nesto u vezi sa tim razlikama originala i kopija kao na primer vi,samo mi je malo etiketa cudna kako su je usili nekako otpozadi se vidid malo ali ne znam jel to tako treba da se usije.u pitanju je original
mirna si
kvalitet i punoca veza to pokazuje
onda dugmici se na originalu vezuju unakrst dok na kopijama obicno ravno.
takodje, dobro merilo je i kvalitet slova na etiketi..ako su slova cista a deluje mi da jesu, onda je to jos jedan pokazatelj da je u pitanju origial.
takodje proveri savove..na originalu su saavovi besprekorni i ne smeje koncici da vire.
u principu fali rec "polo" na etiketihvala ti na odgovoru, ne znam sta da ti kazem posto ne kupujem original pa ne mama kako da uporedim,a sto se pola tice pise gore the skinny polo,ne znam da li si mislio da jos negde treba da pise polo?
Original:Original, vidi se iz aviona. Samo cudno je da ne pise Polo.
pa slazem se ali sad eto palo mi je na pamet da vidim zanima me ipak je super brend haha.Pamuk raste u Egiptu, Turskoj, Turkmenistanu, USA ali gro svih firmiranih (ne samo njih) stvari se sije u Kini, Bangladesu, Indiji ili Vijetnamui. Vec par godina je da se svi brandovi "ponose" i to reklamiraju da koriste reciklirani pamuk, sve redje cete da kupujete odecu od cistog i prvi put upotrebljenog prirodnog vlakna.
Diesel siju kod Bugara recimo.
Uzgred, ako vec kupujes u second hand shopu da li je uopste bitno da li je majica original ili ne? Vaznije je da li je dobro ocuvana.
pa mozad ove majce kosuljice rade drugacije,mada ok i da nije original meni to nije bitno valjda to i vidis cim kupujem u sekend hendu.
epa onda verovatno nije original samo neka od boljih kopija,hval sto si naso slikuA evo kako izgleda original sa tim ogromnim seljackim amblemom, pise Polo..
Pogledajte prilog 1402637
sto tako, pa ja kao ajde da privucem paznju da znaju ljudi o cemu se radi delo va lo mi je zanimljivo tako.jel samo mene bode u oci naslov majca???
sto tako, pa ja kao ajde da privucem paznju da znaju ljudi o cemu se radi delo va lo mi je zanimljivo tako.
ok hahahaa dobro meni to ipak djeluje kao zezancija u stilu "jel maja sa azdaja original" ili krokodila boli zub pa zato zeva
hvala ti na odgovoru, ne znam sta da ti kazem posto ne kupujem original pa ne mama kako da uporedim,a sto se pola tice pise gore the skinny polo,ne znam da li si mislio da jos negde treba da pise polo?
ok ok,hvala nista vise srece drugi put u potrazi za originalom hahah,pa i ja sam verovala da je fake ipak je ono sekend hend,ali dobro eto nikad se nezna ,sto da se ne zezamo malo istrazimo stvariTreba da pise Ralph Lauren Polo jer je to poseban brand. Obicno je tako.
Pogledajte prilog 1402642Pogledajte prilog 1402643 Pogledajte prilog 1402644