maja

• Začetnik teme Začetnik teme zorpe
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
TO JE HEMIJA, AKO TE NEKO PITA.NE, BAŠ ME ZANIMA TAJ MUŠKI STAV....A IMAM OSEĆAJ KAO DA....TE NE ZANIMA...TJ. DA NE ŽELIŠ BAŠ BAŠ DA SE ZALJUBIŠ.KO DA...MA NE ZNAM DA TI OBJASNIM.

zorpe:
pa valjda je ok da se zaljubis.
naravno sve to bi iskomplikovalo stvar,ali stim bi se nosio kad se desi
sta je sa tobom i tvojim zaljubljivanjem?
JA OBIČNO SHVATIM DA SAM BILA ZALJUBLJENA U NEKOG TEK KADA GA IZGUBIM.A DO TADA GLUMIM LUDILO...TJ.NE GLUMIM VEĆ NE POKAZUJEM U IZOBILJU...NISAM TAJ TIP.

zorpe:
pa nisam tinejdzer,moram razmisljati vec ozbiljnije o buducnossti.
e juce sam se izbedacio,ovau grcku ova u dubaji ova u pariz a ja u k...
JA SVE IMAM NEKE PLANOVE U GLAVI, I JOŠ UVEK SAM OPTIMISTA..A TO NIJE FRKA,AKO ODU ONI..ETO I NAS!TO JE BAR IZVODLJIVO!NEGO ŠTO SMO GLUPI PA SE DRŽIMO NEKE SIGURNOSTI KAO...TREBA SVE BRE RIZIKOVATI! I LJUBAV I POSAO I SVE!

zorpe:
tu je vise povredjen ego!
sta je sa bebicom?
E ON ME NAJVIŠE MUČI..U SMISLU DA MI JE MNOGO VELIKI BEDAK ŠTO JE MLAĐI, A S-A-V-R-Š-E-N-O BI SMO FUNKCIONISALI! JUČE SMO SE ČULI...NEMAŠ POJMA KOLIKO BI DOBRO BILO DA ODE NEGDE NAPOLJE DA ODIGRA,OTIŠLA BIH MALO KOD NJEGA I TAMAN REŠILA DA LI TO MOŽE ILI NE..

zorpe:
znam a ja sve da moje ne povredim devojku brata patuljke u sumi i sve kao cinim za druge a za sebe nista ko mentol
E KUNEM TI SE,TAKO I JA RAZMIŠLJAM, A TO JE LOŠE! DA SMO HRABRIJI BILO BI BOLJE I NJIMA I NAMA, GARANT! PRIČALA SAM SA DANOM BAŠ PRE NEKI DAN I REKLA JOJ DA JA VIŠE NE MOGU SA NJIMA, U SMISLU DA MI TREBA S-L-O-B-O-D-A I DUHA I TELA I SVEGA ******!

iskreno zeleo bi da mi se desi bilo sta.
a trenutno mi nije to najveci problem,ok mi funkcionisemo.
u stvari najvise bi voleo da se u meni nesto desi da pocnem vise da grizem,.
a inace imam malte ne dozvolu da varam ali da ne sazna xaxaxax

zorpe:
iskreno zeleo bi da mi se desi bilo sta.
a trenutno mi nije to najveci problem,ok mi funkcionisemo.
u stvari najvise bi voleo da se u meni nesto desi da pocnem vise da grizem,.
a inace imam malte ne dozvolu da varam ali da ne sazna xaxaxax
OZBILJNO MISLIŠ DA BI TI OPROSTILA PREVARU?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back