maja marinković pokazala silikonsko telo! brutalna ZADNJICA, grudi u prvom planu, a sa njom i ona

Da nekog to ne zaniam ne bi ni citao.
Vidi. Na kablovskoj imas izmedju 50 i 100 kanala.
SIguran sam da ne gledas Pink.
Isto tako je i ovde.
Imas ponudu gomile foruma.
Ne odes na onaj koji te ne zanima.
Kulturan si lik, ne ides na Soubiz forum.

Meni su uvek bili hit likovi koji na neku vest o nekoj sponzorusi napisu nesto u fazonu "E bas me zanima sta ona radi" i to kao u ironicnom stilu.
A sustina je..brate ti si usao jer ter je zanimalo, da nije, preskocio bi vest, tako da su ljudi nekad i licemeri, kao neke stvari ih ne zanimaju i pljuju da bi delovali urbano i cool ali sa druge strane gutaju kao ludi.
Dakle..ako te ne zanima vest, preskocis je.
šefe, ako smem da pitam, a za koji ce vam .l. "u ponudi" takav sadrzaj? necete bar da pokusate da stremite ka nekom kvalitetnijem sadrzaju?

ti koje takav sadrzaj kao u uvodnom postu ove teme zanima, ne dolaze na forum krstarice da bi se o tome informisali, vec se inforimu na sajtovima odakle ovaj... moderator (da ne uoptrebim neki drugi izraz) kopira te vesti ovamo.

Ko su dotične persone?
Чуди ме да не знаш. Али добро. Чувена Маја Маринковић. Докторирала на Харварду. 8 светских језика говори.Написала неколико књига. Кажу (нисам проверио) да је у Менси имала И-кју око 180. Интелектуална громада. Хвала аутору теме што оваквим тема унапређује форум Крстарице.

Чуди ме да не знаш. Али добро. Чувена Маја Маринковић. Докторирала на Харварду. 8 светских језика говори.Написала неколико књига. Кажу (нисам проверио) да је у Менси имала И-кју око 180. Интелектуална громада. Хвала аутору теме што оваквим тема унапређује форум Крстарице.
Hvala ti što si me prosvetlio,tako da sada znam nešto što će mi
mnogo koristiti u životu. :mrgreen:

Ko su dotične persone?
Screenshot_20230927-223942_Instagram.jpg

Крстарица је била и репектабилан и посећен форум.Појава о о ојој се говори на овој теми је наступила када су форуме потсли други другачији облици медијске комуникације.У тој борби за одржавање рејтинга се догурало довде.
На нама је да у томе наставимо да учествујемо бирајући теме или да се повучемо.Одлуке су на власницима .

Back