Maja iz Leskovca varala muža, a onda su u sanduče njegove porodice stigle šok slike: Kada su uradili DNK test deteta, zanemeli su zbog rezultata

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.214
Naslov je boli glava. Našao sam Stil-Kurir.rs

Počinje ovako

Marijan iz Leskovca, pe nekoliko godina, pozvao je emisiju "DNK" kako bi ustanovio da li je otac dečaka kog viđa samo prvog u mesecu.
Marijan je na samom početku ispričao da sumnja da je dete njegovo, pošto su mu, kako tvrdi, lekari ranije rekli da ne može da ima decu, te da je živeo sa preko 20 žena i da nijedna nije ostala trudna.

1757812532128.png

Ajde sada iskreno priznajte, da li vas ovakav naslov navuče da pogledate o čemu se radi?

A što se tiče priče: Marijan se Oženio 20 puta, više bio u zatvoru nego napolju, nikada nijedna nije zatrudnela osim Maje i to pole 4 godine. Onda se u priču umeša njegova keva i samo ubaci svog unuka koji je, ispostavilo se na kraju kresnuo Maju. Nisam siguran jer se tekst završava sa
Na kraju su DNK rezultati pokazali da on jeste otac mališana.

Pojma nemam, ko hoće nek čita ovde
https://stil.kurir.rs/porodica/2435...anduce-njegove-porodice-stigle-sokantne-slike

Ja sam nehotice bio krivac za slicnu situaciju...
Sedim negde i pored mene prolaze majka i beba i neko musko , ja mislim otac...i moja reakcija je bila tako ocigledna da se covek koji je bio 6m dalje i gurao kolica prazna nasmejao...

Sta je bio stos, majka nosi u rukama dete, uopste ne lici na nju , ama ni malo , pored nje na metar hoda muskarac isti tempo, ni on nemoguce da je otac , ma koliko mesali i mesali gene...i meni pada na pamet ideja, bokte , ako je ovde ovaj otac detetu ja secem glavu...i samaram pogledom ovo dvoje..ma nema sanse...muskarac nije otac moze da ga krivi i da je udarao i naopako , ma nikako...
I smeska se muskarac koji ide iza 6m, gura prazna kolica koji je ocigledno otac deteta koje nosi zena...jer to se vidi, i on vidi tacno sta ja vidim, verovatno i drugi su imali takvo reagovanje i smeska se i gleda u mene...Ja se nasmesim nazad , red je da ga nagradim kad sam pre toga zinuo od katastrofe...

Ali kombinacija je za neverovati, dete ne lici ni 1g na majku , ja nisam video toliko razlike nikad...obicno svako dete mozes da nekako povezes sa svakom zenom...bar nesto malo...a ovde je bilo dovoljno mnogo detalja i ruznoce, a kod bebe drugacije ruznoce, al nema poklapanja...nijednog...
Tek kad se pojavio ovaj sa kolicima, bilo je jasno beba ima cak 5, 6 ruznoca i deformiteta koji su karakteristicne za njega...pljunuti tata...

Back