Mahover - crtež ljudske figure

Kakvi forumaši takav i forum...i ja sam naivan što postavljam temu i mislim da će neko ozbiljno da piše :)
Ne opravdavam ovu tvoju izjavu. Ja sam ti rekao kako da nacrtaš i prođeš. Detaljno. Nema veze, nekome drugome može da posluži... Znači grudi 3+, kosa ne preduga, struk uzak, dolje nešto što je pripijeno uz međunožje... Itd.. Ja nisam pričao o svom ukusu za žene (mada je možda i jesam, neću da kažem) ali to je kako treba nacrtati, trepavice i sve drugo što sam pomenuo... Kosa nikako u pletenici (jer će misliti da vučeš iz djetinjstva kompleks kada si mislio (ova teorija stvarno postoji, Frojdova je) da žene imaju penis koji je uvučen nekako u onu rupu, ako dozvoljavaju dame da se tako izrazim, jer pletenica im je simbol za... falus, ili tačnije rečeno penis.) I sve ostlalo što sam reko plus da ne smije da ima tanke usne... A muškarca kako ćeš nacrtati - to im je svejedno, više manje... Bitno je da je razlika izražena, razlika polova, jer postoji teorija (opet Frojdova) da neurotičari slabo razlikuju polove i koliko su neurotični toliko su psihički zastranili psihom u suprotan pol, feminizirali se ako su muškarci, i obratno ako su žene.

Poslednja izmena:

Back