Magnetna rezonanca? Pomoć!

Moja majka je radila u Euromediku kod Akermana. Mislim da je sada presao u Bel Medic. Recimo da je on jedan od popularnijih radiologa u gradu.

U sustini ako ti treba MR sigurno ces ici kod privatnika posto za drzavnu postoji lista cekanja. A kod privatnika to mozes da odradis za dan dva kad ti treba.

Sto se tice kvaliteta, postoji tu neka gradacija da jace daju bolji snimak i da krace traje. Ali u sustini mislim da svi ti privatnici, velike klinike imaju sta je potrebno.

Na kraju kad ides u bolnicu ponesi i nalaz i sam snimak, tako da i tamo mogu ponovo da pogledaju.

Evo bacih malo pogled posto covek hoce najbolju.

Samo medigroup ima sigurno 3T, s tim da ne isticu cenu nego morate da zovete. Znaci da deru kozu sa ledja. Imaju cenu za 1,5T.
Ima i VMA 3T. Nekada je mogao da se plati pregled. Treba proveriti da li moze bez zakazivanja.
Euromedik ima 1T i 1,5T.
Ne zna se sta ima bel medic.
Hram, MR Cukarica, DC Zemun imaju 1,5T.

Valjda na tim rezonancama rade svuda ljudi koji su za to
specijalizovani, skolovani, razumeju da protumace rezultat
koji vide. Razumela bih da pitas za nekog ortopeda, internistu,
hirurga za operaciju kicme, glave, ali za neku aparaturu?
Ajde molim te ako ne znaš šta da pišeš, nemoj onda, najbolja znači najmodernija i zavisi koliko od koliko tona, boli me k. da li su prijatni ili nisu

Evo bacih malo pogled posto covek hoce najbolju.

Samo medigroup ima sigurno 3T, s tim da ne isticu cenu nego morate da zovete. Znaci da deru kozu sa ledja. Imaju cenu za 1,5T.
Ima i VMA 3T. Nekada je mogao da se plati pregled. Treba proveriti da li moze bez zakazivanja.
Euromedik ima 1T i 1,5T.
Ne zna se sta ima bel medic.
Hram, MR Cukarica, DC Zemun imaju 1,5T.
Hvala batee

Ako mozes to uradi i snimi sta ti treba,jer se najavljuju ponovne mere kriznog staba.Ko zna sta ce opet izmisliti
Pa ako budem moći ranije ja ću uraditi jer dosta mi je "vučnjave" po lekarima, a meni nije bolje...

Nešto čudno se dešava po bolnicama, počeli su neke jako bolesne ljude iz moje okoline da otpuštaju iz nekih bolnica sa izgovorom da nema mesta i to na intenzivnoj nezi, takođe dosta lekara je kao na godišnjem odmoru, čak i privatnici, a nema zamene, a potrebni su lekari, no ali neće to tako moći...

Hvala na odgovoru pre svega.

Pa ako budem moći ranije ja ću uraditi jer dosta mi je "vučnjave" po lekarima, a meni nije bolje...

Nešto čudno se dešava po bolnicama, počeli su neke jako bolesne ljude iz moje okoline da otpuštaju iz nekih bolnica sa izgovorom da nema mesta i to na intenzivnoj nezi, takođe dosta lekara je kao na godišnjem odmoru, čak i privatnici, a nema zamene, a potrebni su lekari, no ali neće to tako moći...

Hvala na odgovoru pre svega.
Opasno komesanje.

Back