micik369
Početnik
- Poruka
- 20
Pozdrav, zanima me gde ima najbolja ali najbolja magnetna rezonanca u Srbiji???
Takođe iskustva ako je neko radio i gde?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Valjda na tim rezonancama rade svuda ljudi koji su za toPozdrav, zanima me gde ima najbolja ali najbolja magnetna rezonanca u Srbiji???
Hram, kod hrama Sv.Save ispd biblioteke.Veoma profesionalni i prijatni.Pozdrav, zanima me gde ima najbolja ali najbolja magnetna rezonanca u Srbiji???
Ajde molim te ako ne znaš šta da pišeš, nemoj onda, najbolja znači najmodernija i zavisi koliko od koliko tona, boli me k. da li su prijatni ili nisuValjda na tim rezonancama rade svuda ljudi koji su za to
specijalizovani, skolovani, razumeju da protumace rezultat
koji vide. Razumela bih da pitas za nekog ortopeda, internistu,
hirurga za operaciju kicme, glave, ali za neku aparaturu?
Da li je to državno ili privatno?Moja preporuka ide Dijagnostičkom centru Zemun: brzo zakazivanje, kvalitetni snimci, mnogi kliničari vole da dobiju njihove nalaze...
Hvala bateeEvo bacih malo pogled posto covek hoce najbolju.
Samo medigroup ima sigurno 3T, s tim da ne isticu cenu nego morate da zovete. Znaci da deru kozu sa ledja. Imaju cenu za 1,5T.
Ima i VMA 3T. Nekada je mogao da se plati pregled. Treba proveriti da li moze bez zakazivanja.
Euromedik ima 1T i 1,5T.
Ne zna se sta ima bel medic.
Hram, MR Cukarica, DC Zemun imaju 1,5T.
To privatno ili državno?Hram, kod hrama Sv.Save ispd biblioteke.Veoma profesionalni i prijatni.
Privatno.U drzavnim i pre korone se cekalo od 3 do 6 meseci.To privatno ili državno?
Ako mozes to uradi i snimi sta ti treba,jer se najavljuju ponovne mere kriznog staba.Ko zna sta ce opet izmislitiPrivatno.U drzavnim i pre korone se cekalo od 3 do 6 meseci.
Pa ako budem moći ranije ja ću uraditi jer dosta mi je "vučnjave" po lekarima, a meni nije bolje...Ako mozes to uradi i snimi sta ti treba,jer se najavljuju ponovne mere kriznog staba.Ko zna sta ce opet izmisliti
Opasno komesanje.Pa ako budem moći ranije ja ću uraditi jer dosta mi je "vučnjave" po lekarima, a meni nije bolje...
Nešto čudno se dešava po bolnicama, počeli su neke jako bolesne ljude iz moje okoline da otpuštaju iz nekih bolnica sa izgovorom da nema mesta i to na intenzivnoj nezi, takođe dosta lekara je kao na godišnjem odmoru, čak i privatnici, a nema zamene, a potrebni su lekari, no ali neće to tako moći...
Hvala na odgovoru pre svega.
Privatno.Da li je to državno ili privatno?
Ako te i to boli onda u Dzordza Vashingtona na venericne bolesti.Ajde molim te ako ne znaš šta da pišeš, nemoj onda, najbolja znači najmodernija i zavisi koliko od koliko tona, boli me k. da li su prijatni ili nisu