Magla

Ма , може и мушко да буде, седне нека набилдована педерчина па ме јадног обешчасти :lol: Кад смо били клинци по парковима је било манијака који др'ају на дечаке и онда бисмо само пролазили..никаво трауматично искуство немам, осим што смо скапирали да и такви постоје и да нису мит.
СА женом у ауту, то била понуда за секс са њене стране, а кад женско понуди, ако није баш блавор, онда се прихвата лол...дај то су снови сваког мушккарца ...
Не знам, никако не могу да замислим такву ситуацију, а и за мене не постоји категорија стопера и стоперки.
Баш не постоји. Пре бих ишао пешке 50км него да стопирам, не би пало на памет да ту неки аутомобили који пролазе могу и мене да повезу, ако би прошло неко запрежно возило са коњима, вероватно бих замолио да ме повезу да седим у приколици, то би ми било занимљиво.. Још, ни не стајем стоперима..као да их нема..једном сам стао пандуру којем је цркао ауто и то за Нову Годину на аутопуту..ал то није стопирање, него помоћ на путу
Због тога и питам, просто не капирам тај профил стопера, ал капирам да је навика..пробаш једном, па између 500 мора и неки манијак да ти се деси, као што би стрефио трипер да си промискуитетан максимално. А и једно и друго може да се избегне.
Ако неко са болесним стоперским искуством који је доживео, поново седне у ауто..онда призива да му се зло деси и можда ужива у томе.
Pa nisam ni mislila da vabiš suprotni pol,:zper: stopirala nikad nisam, nego je bilo u vezi sa temom(stra' me samo kakva sam ispala sa manijakom, šta bi se desilo sa stopiranjem:zcepanje:)
a Malog Čička- ker je na lancu je je lutalica koga čuvamo, postao je agresivan prema nepoznatim ljudima koji se muvaju oko kola i inače čuva mojih 12 mačaka, imaš li bolji predlog:D

Pa nisam ni mislila da vabiš suprotni pol,:zper: stopirala nikad nisam, nego je bilo u vezi sa temom(stra' me samo kakva sam ispala sa manijakom, šta bi se desilo sa stopiranjem:zcepanje:)
a Malog Čička- ker je na lancu je je lutalica koga čuvamo, postao je agresivan prema nepoznatim ljudima koji se muvaju oko kola i inače čuva mojih 12 mačaka, imaš li bolji predlog:D

Postoje dreseri pasa... pas je onakav kakvim ga mi vaspitamo...
To je tako tužno držati ga na lancu... :(

Узхебали се цитати. Немамо ми кера, имамо мачорчину која тренутно кенија у жардињери на тераси.
Неће свој кућни тоалет већ недељу дана... ето, и то да знате, ако нисте знали :lol:

Узхебали се цитати. Немамо ми кера, имамо мачорчину која тренутно кенија у жардињери на тераси.
Неће свој кућни тоалет већ недељу дана... ето, и то да знате, ако нисте знали :lol:
Ma znam onog tvog crnobelog mešanca(što izede i tebe i decu sitnu:D),pričali smo na Svetu životinja(ZATO SI TI "BREZOPASAN":zper:),
za Čička- mukica je vezan da ga ne bi umlatili, jer je previše glasan i agresivan prema nepoznatima, a komšiluk previše neurozan:)
Opet, tema je nešto sasvim drugo, hajde da nastavimo o tome:)

Моју сестру су често нападали манијаци. Мене ниједан. Просто ми је криво, ваљда то значa да нисам добра риба.. ;)
Ne, draga, nego se nije našao pogodan manijak za tebe ili si ti bolesno ljubomorna na sestru:zper:,odlući sama:)

Back