Cru*
Veoma poznat
- Poruka
- 10.148
Моју сестру су често нападали манијаци. Мене ниједан. Просто ми је криво, ваљда то значи да нисам добра риба..![]()
Aaaaa, pa zato znaci mene nikad nisu napali.
Pih...ni manijak me nece

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Моју сестру су често нападали манијаци. Мене ниједан. Просто ми је криво, ваљда то значи да нисам добра риба..![]()
Pa nisam ni mislila da vabiš suprotni pol,Ма , може и мушко да буде, седне нека набилдована педерчина па ме јадног обешчастиКад смо били клинци по парковима је било манијака који др'ају на дечаке и онда бисмо само пролазили..никаво трауматично искуство немам, осим што смо скапирали да и такви постоје и да нису мит.
СА женом у ауту, то била понуда за секс са њене стране, а кад женско понуди, ако није баш блавор, онда се прихвата лол...дај то су снови сваког мушккарца ...
Не знам, никако не могу да замислим такву ситуацију, а и за мене не постоји категорија стопера и стоперки.
Баш не постоји. Пре бих ишао пешке 50км него да стопирам, не би пало на памет да ту неки аутомобили који пролазе могу и мене да повезу, ако би прошло неко запрежно возило са коњима, вероватно бих замолио да ме повезу да седим у приколици, то би ми било занимљиво.. Још, ни не стајем стоперима..као да их нема..једном сам стао пандуру којем је цркао ауто и то за Нову Годину на аутопуту..ал то није стопирање, него помоћ на путу
Због тога и питам, просто не капирам тај профил стопера, ал капирам да је навика..пробаш једном, па између 500 мора и неки манијак да ти се деси, као што би стрефио трипер да си промискуитетан максимално. А и једно и друго може да се избегне.
Ако неко са болесним стоперским искуством који је доживео, поново седне у ауто..онда призива да му се зло деси и можда ужива у томе.stopirala nikad nisam, nego je bilo u vezi sa temom(stra' me samo kakva sam ispala sa manijakom, šta bi se desilo sa stopiranjem
)
a Malog Čička- ker je na lancu je je lutalica koga čuvamo, postao je agresivan prema nepoznatim ljudima koji se muvaju oko kola i inače čuva mojih 12 mačaka, imaš li bolji predlog![]()
Pa nisam ni mislila da vabiš suprotni pol,stopirala nikad nisam, nego je bilo u vezi sa temom(stra' me samo kakva sam ispala sa manijakom, šta bi se desilo sa stopiranjem
)
a Malog Čička- ker je na lancu je je lutalica koga čuvamo, postao je agresivan prema nepoznatim ljudima koji se muvaju oko kola i inače čuva mojih 12 mačaka, imaš li bolji predlog![]()
Postoje dreseri pasa... pas je onakav kakvim ga mi vaspitamo...
To je tako tužno držati ga na lancu...![]()
Ma znam onog tvog crnobelog mešanca(što izede i tebe i decu sitnuУзхебали се цитати. Немамо ми кера, имамо мачорчину која тренутно кенија у жардињери на тераси.
Неће свој кућни тоалет већ недељу дана... ето, и то да знате, ако нисте знали![]()
Ne, draga, nego se nije našao pogodan manijak za tebe ili si ti bolesno ljubomorna na sestruМоју сестру су често нападали манијаци. Мене ниједан. Просто ми је криво, ваљда то значa да нисам добра риба..![]()
Postoje dreseri pasa... pas je onakav kakvim ga mi vaspitamo...
To je tako tužno držati ga na lancu...![]()
I oš je tužnije,da ga neko na tvoje oči umlati kamenom, a ti stojiš i gledaš, a za dressssssuru nemaš para, niti ti je to prioritet, jer ga nismo ni hteli)
Ne daj se Cru, napadni ti njih, makar motkomAaaaa, pa zato znaci mene nikad nisu napali.
Pih...ni manijak me nece![]()